Eski eşiyle evlenmeyen polisi bıçakladı

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 20 Şubat 2011 12:38, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

SAMSUN'da boşandığı eşi 22 yaşındaki Esra Balcı'nın polis sevgilisini bıçaklayarak yaralayan 28 yaşındaki Tolga Kulcu, tehdit ve yaralama suçundan 2 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Olay, İlkadım İlçesi'nde geçen yıl Mayıs ayında meydana geldi. İşsiz olan Tolga Kulcu, 4.5 yıl evli kaldıktan sonra boşandığı eşi Esra Balcı'nın çalıştığı telefon mağazasına giderek konuşmak istedi. Eski eşinden, sevgilisi olan polis memuru Duran Ekinci ile evlenmelerini istedi. Esra Balçı, 'Bana karışamazsın' diyerek sevgilisi olan polis memuru Ekinci'yi çalıştığı mağazaya çağırdı. Kısa süre sonra Ekinci'nin de gelmesiyle tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü. Kavga sırasında Tolga Kulcu eski eşine tokat atıp, polis memurunu Ekinci'yi de bıçakla göğsünden ve bacağından yaraladı. Olayın ardından yakalanan ve sevk edildiği nöbetçi mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan Kulcu hakkında 3'üncü Asliye Ceza Mahkemesi'nde, 'Bıçakla bir kişiyi yaralamak ve tehdit' suçlarından 7 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. Son kez hakim karşısına çıkan Kulcu, Esra Balcı ile geçen yıl Ocak ayında boşandıklarını anlatırken, şöyle dedi:

'Bir çocuğumuz vardı. Ben polis olduğunu bilmiyordum. Çocuğumuz olduğu için eski eşimden onunla gezip tozmasını değil, evlenmesini istedim. Ama 'Bana karışamazsın' diyerek hakaret etti. Bu sırada bir kişi gelip copla bana vurdu. Bende kendimi korumak için onu bıçakladım. Amacım onu öldürmek değildi.'

Duruşmaya katılan Balcı, olay anında kendisine tokat atan ve hakaret eden eski eşinden şikayetçi olmadığını söyledi. Eşinden boşanan 2 çocuk babası, polis memuru 43 yaşındaki Duran Ekinci ise, sanıktan şikayetçi olduğunu belirtirken, Esra Balcı ise, kendisini tehdit edip tokat atan eski eşinden şikayetçi olmadığını söyledi.

Mahkeme heyeti, Tolga Kulcu'ya boşandığı eşini tehdit etmek suçundan 6 ay, polis memurunu da bıçakla yaralamak suçundan 1,5 yıl olmak üzere toplam 2 yıl hapis cezası verdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber