21 Şubat 2011'den önemli gündem başlıkları

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Şubat 2011 09:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

21 Şubat Pazartesi

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, İstanbul'da Deniz Ticaret Odası tarafından verilecek öğle yemeğine katılacak. Deniz Ticaret Odası meclis toplantısına da iştirak edecek olan Gül, Malezya Başbakanı Najib Tun Abdul Razak ve beraberindeki heyeti Tarabya Köşkü'nde kabul edecek. (13.00/14.30/19.00)

AK Parti MKYK ve MYK ayrı ayrı toplanacak. Toplantılara AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlık edecek. (13.00/19.00)

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara'da bazı meslek odalarının başkanları ile bir araya gelecek. (09.00)

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, ekonomi muhabirleriyle kahvaltılı basın toplantısında bir araya gelecek. (09.30)

Devlet Bakanı Zafer Çağlayan, Dış Ticaret Müsteşarlığı'nda son olaylar ışığında ''Libya Değerlendirme Toplantısı'' yapacak. Toplantıya; Dışişleri Bakanlığı, TİM, TMB, İNTES, DEİK ve Libya'da iş yapan Türk firmaları katılacak. (10.00)

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Milli Kütüphane Sergi Salonu'nda düzenlenecek Sloven Kültür Haftası'nın açılışına katılacak. (17.00)

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Avrupa Konseyi Bakanlar Komitesi Dönem Başkanı olarak Tunus'a gidecek. Davutoğlu, Avrupa Konseyi Genel Sekreteri Thorbjorn Jagland ile birlikte Tunus hükümet yetkilileriyle görüşmelerde bulunacak.

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, İstanbul'da düzenlenecek, ?10. Yılında 2001 Ekonomik Krizi: Sebepler ve Sonuçlar? başlıklı panele katılacak. (13.00)

Türkiye-AB Karma Parlamento Komisyonu'nun 66. toplantısı Hatay'da başlıyor. Antakya Otoman Palace'de 2 gün sürecek toplantıya Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz, Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Türkiye-AB Karma Parlamento Komisyonunun Avrupa Parlamentosu ve TBMM kanadı üyeleri, AB üyesi ülkelerin büyükelçileri ve gazeteciler katılacak.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülsüm Bilgehan Toker ve beraberindeki MYK üyeleri Diyarbakır'da sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya gelecek. (10.00)

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, İzmir'de İzmir oto sanayii yol kavşağının açılış törenine katılacak. (14.00)

İçişleri Bakanı Beşir Atalay, Malezya İçişleri Bakanı Hishammuddin Hussein ile bakanlıkta görüşecek. (11.30)

Devlet Bakanı Faruk Çelik, Bursa'da yapılacak ?Esnaf ve Sanatkârlar Sanayi Sitesi' ile ilgili basın toplantısına katılacak. Bakan Çelik, özel bir hastanenin de açılışını yapacak. (09.30/11.00)

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Ankara'da Erzincan Günleri açılış töreni ve Erzincan Türküleri programına katılacak. (18.00/19.30)

SPOR

Spor Toto Süper Lig'de 22. hafta Manissapor ? Trabzonspor müsabakasıyla tamamlanacak. (20.00)

Bank Asya 1. Lig'de 22. hafta maçları Adanaspor ? Giresunspor müsabakasıyla tamamlanacak. (20.00)

Bursaspor hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Bucaspor maçının hazırlıklarına Özlüce Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla başlayacak. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, Celal Sönmez Güzel Sanatlar Lisesi'ni ziyaret edecek. Sağlam ?Bursa okuyor' kampanyasında öğrenciler için kitap imzalayacak. (11.00)

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber