Antalya'da sahte polise 11 yıl hapis

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 24 Şubat 2011 14:23, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:01

ANTALYA'nın Alanya İlçesi'nde kendisini polis olarak tanıtıp, mendil satan kadını önce elle taciz ettiği, ardından cep telefonu ve parasını gasp ettiği iddiasıyla yargılanan 32 yaşındaki Osman Sucu, 11 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Geçen yıl 29 Haziran'da gece saat 02.00 sıralarında kendisini polis olarak tanıtan Osman Sucu, iddiaya göre mendil satarak geçimini sağlayan 42 yaşındaki Nurten Çoşgun'u ara sokağa çekerek üst araması yaptı. Üst araması yaparken, kadını elle taciz eden zanlı, daha sonra kadına ait cep telefonu ve 35 TL'yi alarak kaçtı. Çevredeki bir mağaza çalışanının ihbarı üzerine harekete geçen polis, Sucu'yu olaydan kısa bir süre sonra yakalayarak gözaltına aldı. 'Yalan beyanda bulunmak, kendisini polis olarak tanıtmak, elle taciz ve gasp' suçlarından adliyeye sevk edilen Sucu, tutuklanarak Alanya L Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu'na gönderildi.

2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde bugün görülen karar duruşmasında, mahkeme heyetine 'pişmanım' diyen Sucu, 11 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Sucu, mahkemenin ardından yeniden kaldığı cezaevine gönderildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber