25 Şubat 2011'den önemli gündem başlıkları

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Şubat 2011 09:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

25 Şubat Cuma

Fransa Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy, Ankara'ya geliyor. Sarkozy, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından Çankaya Köşkü'nde karışlanacak. Baş başa ve heyetlerarası görüşmelerin ardından Gül, Sarkozy onuruna çalışma yemeği verecek. Daha sonra iki lider ortak basın toplantısı düzenleyecek. Sarkozy, Çankaya Köşkü'ndeki temaslarının ardından Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmek üzere Başbakanlık Merkez Bina'ya geçecek. Sarkozy, Ankara temaslarını tamamladıktan sonra başkentten ayrılacak. (14.00/14.05/14.30/16.00/17.00/19.30)

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Kuveyt'e gidecek. Gül, Kuveyt'e hareketinden önce basın toplantısı düzenleyecek. (17.00)

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez'i ziyaret edecek. Erdoğan, Başbakanlık Merkez Bina'da ise YÖK Başkanı Yusuf Ziya Özcan ve Yargıtay Başkanı Hasan Gerçeker'i ayrı ayrı kabul edecek. (13.00/14.30/15.30)

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara'dan otobüsle Afyon'a gidecek. Kılıçdaroğlu, Afyonkarahisar'da; Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ile Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret edecek. CHP Lideri daha sonra Atatürk Spor Salonu'nda halka hitap edecek (11.15/13.00/14.30/16,30)

TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin, Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen '1. Türkiye Çocuk Hakları Kongresi'ne katılacak. Şahin, Beşiktaş'ta TBMM Milli Saraylar Daire Başkanlığı Saray Koleksiyonları Müzesinin açılışını yapacak. (10.00/14.30)

Devlet Bakanı Hayati Yazıcı, AKM'de Rize Günleri'nin açılışına katılacak. Daha sonra Mardin'e gidecek olan Bakan Yazıcı, Mardin Valiliği, Mardin Belediye Başkanlığı ve AK Parti Mardin İl Başkanlığı'nı ziyaret edecek. (10.30)

Devlet Bakanı Zafer Çağlayan, DTM'de, ?İhracat Değerlendirme' toplantısı yapacak. Toplantıda, Libya'daki olayların iktisadi yansımaları da ele alınacak. (10.00)

Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Ekonomi Muhabirleri Derneği'nin ödül törenine katılacak. (19.30)

İçişleri Bakanı Beşir Atalay, Polis Akademisi Anıttepe Binası'nda ?Uzaktan Eğitim Protokolü' imza törenine katılacak. (15.00)

MAN Türkiye'nin boyahane tesislerinin temeli, Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün'ün katılımı ile atılacak. (10.00)

Demokrat Parti Genel Başkanı Namık Kemal Zeybek, Dedeman Otel'de parti teşkilatını toplayacak. (14.00)

Libya'dan tahliye için Başbakan'a teşekkür mektubu

Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu üyesi Ender Yorgancılar, Türkiye'nin Libya'dan yaptığı tahliye operasyonu sebebiyle Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür mektubu gönderdi. Yorgancılar, Tahliye operasyonlarını "devlet olmanın gereği" diye yorumladı.

Yamanlar Koleji'nde öğrenim gören ve Uluslararası -Ulusal bilim olimpiyatlarında altın madalya kazanan öğrenciler İzmir Valisi Cahit Kıraç ve Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yrd. Sadettin Sabaz tarafından altın ile ödüllendirilecek. (10.00)

İzmir Sivil Toplum Kuruluşları, Libya halkına destek için basın açıklaması yapacak. (13.00)

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Deniz Bölükbaşı, İzmir'de çeşitli temaslarda bulunacak. (11.30)

MHP'li 9 milletvekili Kayseri'de seçim çalışmalarına başlayacak. İl Teşkilatı ile birlikte milletvekilleri önce basın toplantısı düzenleyecek, ardından sivil toplum örgütlerini ziyaret edecek ve ilçeleri gezecek.

Merkez Bankası Başkanı Durmuş Yılmaz, Manisa'da "Para Politikaları" konulu bir konferans verecek. (10.00)

Eurovision'da Türkiye'yi temsil edecek 'Yüksek Sadakat' isimli grup, TRT Tepebaşı stüdyolarında yarışmaya katılacakları şarkıyı tanıtacak. (18.30)

Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu, Büyükçekmece'de yaptırılan Doç. Dr. Burhan Bahriyeli Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nin açılışını gerçekleştirecek. (14.00)

AVRASYA FEED

Ermenilerin 1992'de gerçekleştirdiği Hocalı katliamının yıldönümünde düzenlenen anma törenleri izleniyor.

Ermenilerin 1992'de gerçekleştirdiği Hocalı katliamının yıl dönümünde düzenlenen anma törenleri izleniyor.

SPOR

Süper Toto Süper Lig'de Bucaspor, Bursaspor'u konuk edecek. (20.00)

Galatasaray Teknik Direktörü Gheorghe Hagi, Belediyespor maçı öncesinde basın toplantısı düzenleyecek. (13.30)

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber