İlçe Müftülüğü ve İl Müftü Yard.için nakil talebinde bulunacak personel için duyuru

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 04 Mart 2011 15:56, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

2011 YILI İLÇE MÜFTÜLERİ PLANLAMA DÖNEMİNDE

DEĞERLENDİRİLMEK ÜZERE TAYİN TALEBİNDE BULUNACAK

İL MÜFTÜ YARDIMCISI, İLÇE MÜFTÜSÜ VE DİĞER PERSONELİN DİKKATİNE

· Diyanet İşleri Başkanlığı Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliğinin ?Yer değiştirme zamanı? başlıklı 16 ncı maddesinde ?Müftü, Müftü Yardımcısı ve Kur'an kursu öğreticilerinin aynı görevle, hizmet gereği, mazeret ve karşılıklı yer değiştirme dışındaki istekleri üzerine yerlerinin değiştirilmesi, müftü ve müftü yardımcılarının Başkanlığa, Kur'an kursu öğreticilerinin ise il müftülüklerine, müracaatlarını Mart ayı sonuna kadar ulaştırmaları ? hükmü yer almaktadır.

Bu itibarla 2011 yılı İlçe Müftülüğü planlama döneminde değerlendirilmek üzere nakil talebinde bulunacak personelin 31.03.2011 tarihine kadar nakil taleplerini Başkanlığımız İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü Atama I Daire Başkanlığına ulaştırmaları gerekmektedir.

· Nakil talebinde bulunacak personel; bilgisayar ortamında dolduracağı Faaliyet Formunu [email protected] adresine göndereceklerdir.

(Bu form Word ortamında hazırlanmış olup herhangi bir şekilde değiştirilmeden ve mutlaka son altı ay içerisinde çekilmiş biometrik vesikalık resim eklenerek, herhangi bir yazışmaya mahal bırakmadan sadece belirtilen mail adresine gönderilecektir.

· Halen çalışmakta olan İl Müftüsü, İl Müftü Yardımcısı, İlçe Müftüsü ile Vaizlerin son altı ay içerisinde çekilmiş vesikalık resimlerinin de yenilenmesi önem arz etmektedir.

Bu itibarla http://personelweb.diyanet.gov.tr/LuzumluDokuman/ adresinde yer alan ?Müftü-Vaiz Resim Gönderme? yerinde ?Kadro ve Camii Bilgi Programları şifresi ile? giriş yapılarak istenen vesikalık resmin yüklenmesi gerekmektedir.

Gönderilecek Vesikalık resim Biometrik (resim üzerinde yüz tam ortalanmış ve çene ucundan saçların başladığı bölgeye kadar sağ ve sol yüz hatları tamamen görünür ve 3,5 cm * 4,5 cm ebadında, olacaktır.)

İNSAN KAYNAKLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber