Husumet kavgaya dönüştü: 2'si polis, 4 yaralı

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 22 Mart 2011 17:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

KIRIKKALE'de iki grup arasında uzun süreden bu yana devam eden husumet nedeniyle çıkan silahlı tartışmada 2'si polis memuru 4 kişi yaralandı.

Kavga, dün saat 23.00 sıralarında Gürler Mahallesi Doğu Caddesi'ndeki bir akaryakıt istasyonunda meydana geldi. Aralarında husumet bulunan 2 grup, akaryakıt istasyonunda karşılaştı. Çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine 33 yaşındaki Eyüp G., üzerinde bulunan ruhsatsız tabanca ile ateş etmesi sonucu 33 yaşındaki Alpay K.'yı göğsünün 2 yerinden yaraladı. Eyüp G., bu sırada otomobili hızla 58 yaşındaki Fatih K.'nın üzerine sürüp, çarparak yaralanmasına neden oldu. Bu sırada kaçmaya çalışan otomobili durdurmak isteyen polis memurları Fethi Y. ile Baki G. ayaklarından yaralanarak Kırıkkale Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Ayakta tedavi gören 2 polis memuru taburcu edildi. Olayda ağır yaralanan Alpay K., kaldırıldığı Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi'nde yapılan ameliyatla karaciğeri ve böbreğinin alındığı, hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber