Havalar nasıl olacak? - HARİTALI/ Video

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 31 Mart 2011 09:06, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkenin kuzey iç ve batı kesimlerinde kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak yağış geçişlerinin görüleceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI :Kuzey kesimlerde 1 ila 3 derece azalacak, güney kesimlerde 1 ila 3 derece artacak.

RÜZGAR :Genellikle güney ve güneybatı, Marmara ile Kuzey Ege'de kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif arasıra orta kuvvette esecek.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA: Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin güney ve doğusu ile Tekirdağ çevreleri kısa süreli yerel olmak üzere aralıklı sağanak yağışlı geçecek.

EGE: Parçalı ve çok bulutlu, bölge geneli kısa süreli ve yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

AKDENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, batısı kısa süreli ve yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

İÇ ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin kuzey ve batısı (Ankara, Eskişehir, Çankırı, Konya, Kırıkkale, Kırşehir, Yozgat, Aksaray, Nevşehir) kısa süreli ve yerel olmak üzere aralıklı sağanak yağışlı geçecek.

BATI KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, kısa süreli ve yerel olmak üzere bölge geneli aralıklı sağanak yağışlı geçecek.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, bölge geneli kısa süreli ve yerel olmak üzere aralıklı sağanak yağışlı geçecek.

DOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra kuzey ve batı kesimleri aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçecek.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu, yarın (Perşembe) zamanla kuzey kesimleri çok bulutlu geçecek.

HAVA SICAKLIKLARINI DERECELERİYLE GÖRMEK İÇİN HARİTALARIN ÜZERİNE TIKLAYINIZ...

Perşembe

Cuma

Cumartesi

Pazar

Pazartesi

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber