Havalar nasıl olacak? - HARİTALI/ Video

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 06 Nisan 2011 09:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yapılan son değerlendirmelere göre; Marmara'nın doğusu (İstanbul, Kocaeli, Bursa, Sakarya, Bilecik, Yalova), İç Ege (Uşak, Afyon, Kütahya, Denizli), İç Anadolu, Karadeniz, Akdeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgeleri, ile Muğla ve Edirne çevreleri yağışlı geçecek. Yağışlar; ilk saatlerde Erzurum, Kars, Ardahan ve Ağrı çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar, diğer yerlerde sağanak ve gökgürültülü sağanak şeklinde olacak.

HAVA SICAKLIĞI :Ülke genelinde önemli bir değişiklik olmayacak.

RÜZGAR :Yurdun güney kesimleri ile Doğu Anadolu'nun doğusunda güney ve batı, diğer yerlerde kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Kıyı Ege'de yer yer kuvvetli (40-60 km/s) olarak esecek.

UYARILAR

KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI: Rüzgarın; Kıyı Ege'de yer yer kuvvetli (40-60 km/s) olarak esmesi beklendiğinden, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksama, vb.) vatandaşların ve ilgililerin dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir.

DOLU UYARISI : Güney ve İç bölgelerde, sağanak ve gökgürültülü sağanak şeklindeki yağışlarla birlikte, lokal olarak dolu hadisesi meydana gelebileceğinden, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı vatandaşların ve ilgililerin dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA: Parçalı ve çok bulutlu, doğusu (İstanbul, Kocaeli, Bursa, Sakarya, Bilecik, Yalova) ile Edirne çevreleri sağanak yağışlı geçecek.

EGE: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Uşak, Afyon, Kütahya, Muğla ve Denizli çevreleri sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek. Rüzgar, Kıyılarında kuzey ve batı yönlerden, yer yer kuvvetli (40-60 km/s) olarak esecek.

AKDENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

İÇ ANADOLUParçalı ve çok bulutlu, sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

BATI KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerine kadar aralıklı sağanak yağışlı geçecek.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı geçecek.

DOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağışlı geçecek. Yağışlar; sabah ilk saatlerde Erzurum, Kars, Ardahan ve Ağrı çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar, diğer yerlerde yağmur ve sağanak şeklinde olacak.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

HAVA SICAKLIKLARINI DERECELERİYLE GÖRMEK İÇİN HARİTALARIN ÜZERİNE TIKLAYINIZ...

Çarşamba

Perşembe

Cuma

Cumartesi

Pazar

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber