Bingöl'de polis aracına saldırı/ Video

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 16 Mayıs 2011 08:12, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bingöl'de polis aracına düzenlenen silahlı saldırıda yaralanan polis memuru hastaneye kaldırıldı.Alınan bilgiye göre, Recep Tayyip Erdoğan Mahallesi'nde, içerisinde 2 polis memurunun bulunduğu polis aracına, başka bir araç içerisinden, kimlikleri henüz belirlenemeyen kişi yada kişilerce ateş açıldı.

Saldırıda yaralanan polis memuru Hasan Hüseyin Korkut ile şok geçiren ve kimliği açıklanmayan polis memuru, Bingöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Bingöl Valisi Hakan Güvençer, hastaneye gelerek polis memurlarının sağlık durumuyla ilgili bilgi aldı.

Saldırıya ilişkin ilk açıklamada ekip otosunda bulunan 2 polisin yaralandığı belirtilmiş, daha sonra diğer polisin yaralanmadığı, ancak şok geçirdiği anlaşılmıştı.


Bingöl'de polis aracına düzenlenen silahlı saldırıda yaralanan polis memuru, Fırat Üniversitesi (FÜ) Hastanesi'ne getirildi.Alınan bilgiye göre, Bingöl Recep Tayyip Erdoğan Mahallesi'nde, içerisinde 2 polis memurunun bulunduğu polis aracına, başka bir araç içerisinden, kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişilerce açılan ateş sonucu yaralanan polis memuru Hasan Hüseyin Korkut, ambulansla Elazığ FÜ Hastanesi'ne getirildi.

Tedavi altına alınan Korkut'un bilincinin açık olduğu görüldü.

Elazığ Valisi Muammer Erol ve Emniyet Müdürü Fahrettin Coşkun hastaneye gelerek yetkililerden bilgi aldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber