Yağmur ve serin havada 19 Mayıs töreni/ Video

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Mayıs 2011 14:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Edirne'nin Keşan ilçesinde etkili olan yağmur nedeniyle 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları 2 saat geç başladı. Öğrenciler, serin ve yağışlı havadan olumsuz etkilendi.

İlk tören Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan Atatürk anıtı önünde gerçekleşti. Törende, anıta çelenk sunularak, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Tören esnasında yağışın etkisini artırması üzerine Keşan Belediyesi Atatürk Stadı'nda yapılacak etkinlikler, Keşan Kaymakamı Ahmet Narinoğlu'nun talimatıyla 2 saat ertelendi.

Tören, 2 saatlik gecikmenin ardından Keşan Belediyesi Atatürk Stadı'nda, Keşan Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, Keşan Tugay Komutan Vekili Kurmay Albay Eşref Arık ve Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan'ın, öğrenci gruplarını ve halkı selamlamalarıyla başladı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Feryaz Yüksel tarafından, günün anlam ve önemini belirten konuşmadan sonra yağmur şiddetini artırdı. Bunun üzerine programda yer alan diğer konuşmalar ve ödül töreni iptal edilerek, tören geçişi ve öğrencilerin gösterilerine geçildi.

Yağmur altında, kısa kollu kıyafetlerle uzun süre bekletilen ve ıslandıkları için üşüyen öğrenciler ise gösterilerini sunmakta güçlük çekti. Öğretmenlerinin, öğrencilerin montlarını giymelerini izin vermemesi ise bazı velililerin tepkisini aldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber