Haftasonu havalar nasıl olacak? HARİTALI/ Video

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 21 Mayıs 2011 09:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzey, iç ve doğu kesimlerinde sağanak ve gökgürültülü sağanak şeklinde görülecek yağışların, Sinop, Samsun, Rize, Artvin, Iğdır, Ağrı, Muş, Bingöl ve Bitlis çevrelerinde kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI :Kuzeydoğu kesimlerde 2 ila 4 derece azalacak, batı bölgelerde 2 ila 4 derece artacak.

RÜZGAR :Genellikle güney ve güneybatı, yurdun batı kesimlerinde kuzey ve kuzeybatı yönlerden hafif, arasıra orta kuvvette, yağış anında yer yer kuvvetli olarak esecek.

UYARILAR

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların; Sinop, Samsun, Rize, Artvin, Iğdır, Ağrı, Muş, Bingöl ve Bitlis çevrelerinde kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ani sel, lokal su baskını, lokal dolu yağışı vb.) yetkililerin ve vatandaşların dikkatli olması gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA: Parçalı ve çok bulutlu, Kocaeli, Sakarya ve Bilecik çevreleri aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

EGE: Parçalı ve az bulutlu geçecek.

AKDENİZ: Parçalı ve az bulutlu, öğle saatlerinde Adana, Osmaniye ve K.Maraş çevreleri çok bulutlu, kısa süreli sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

İÇ ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, kuzey ve doğusu sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

BATI KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların; Sinop çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların; Samsun, Rize ve Artvin çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

DOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, geneli aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların; Iğdır, Ağrı, Muş, Bingöl ve Bitlis çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, kuzey ve doğusu aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

HAVA SICAKLIKLARINI DERECELERİYLE GÖRMEK İÇİN HARİTALARIN ÜZERİNE TIKLAYINIZ...

Cumartesi

Pazar

Pazartesi

Salı

Çarşamba

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber