Batman'daki TOKİ Konutları teslim süresinden 6 ay önce tamamlandı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Mayıs 2011 17:08, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00

Batman'da yapımı gerçekleştirilen 672 konutluk Memur Sen TOKİ Konutları'nın inşaatı, teslim tarihinden önce tamamlandı. İhale kapsamında bulunan genel alt yapı, 24 derslikli okul, cami ve ticaret merkezini tamamlayan taşeron firma konutları teslim aşamasına getirdi. 2010 yılı başında start alan konut yapımını teslim süresinden önce tamamlayan firma, yol çalışmasının tamamlanmasından sonra konutları sahiplerine teslim edecek.

Konutların teslim tarihinden 6 ay önce tamamlandığına dikkat çeken Güneştekin İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Salih Güneştekin, yapım çalışmaları boyunca yaklaşık bin kişinin istihdam edildiğini söyledi. Güneştekin, ?TOKİ Konutları'nın yapımını henüz 6 aylık bir süre varken tamamlayarak teslim aşamasına getirmiş bulunuyoruz. Yıl boyunca inşaat çalışmalarında, çoğunluğu Batmanlı yaklaşık bin işçi görev alırken, halen 300 işçi çalışmalarına devam ediyor.? dedi.

Konutların bir an önce bitirilip, hesaplanan tarihten önce teslim edilmesi için yoğun bir çaba sarf ettiklerini belirten Güneştekin, amaçlarının devlete ve hem de bu konutların sahiplerine fayda sağlamak olduğunu kaydetti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber