Çantasında bomba olduğunu söyleyerek banka soymak istedi

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 10 Ocak 2012 15:02, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Başkent'te bir bankaya giren zanlı, 'Çantada bomba var' diyerek soygun girişiminde bulundu. Bir miktar para alıp kaçmaya çalışan zanlı, bankanın güvenlik görevlileri tarafından etkisiz hale getirdi. Zanlı, polise teslim edildi.

Çankaya Hoşdere Caddesi üzerinde bulunan Garanti Bankası'nda meydana gelen olayda sırtında çanta bulunan ve kimliği belirlenemeyen bir kişi öğle saatlerinde bankaya geldi. Sırtındaki çantada bomba olduğunu belirten zanlı, görevlilerden para istedi. Bir miktar parayı alan zanlı daha sonra dışarı çıkmak istedi. Bu sırada şahsın dalgınlığından faydalanan bankanın güvenlik görevlileri zanlının üzerine atladı. Zanlıyı etkisiz hale getiren görevliler, şahsı yoldan geçen karakol polisine teslim etti. Olayın ardından bankaya çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Gözaltına alınan zanlı hemen buradan karakola götürüldü.

Soygun girişimi sırasında bankada olan vatandaşlar ise zanlının içeri girip para istediğini ve güvenlikçilerin şahsı etkisiz hale getirdiğini söyledi. Çok korktuklarını belirten vatandaş, güvenlikçilerin zanlıyı olay yerine gelen polise teslim ettiklerini belirtti.

Olayı anlatan diğer bir görgü tanığı ise zanlının çantasında bomba olduğunu söylediğini ve kasadan para istediğini ifade etti. Görgü tanıkları, güvenlikçilerin zanlının üzerine atlayarak şahsı etkisiz hale getirdiğini ifade etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber