Emniyet 'Web Üzerinden Mahalle Polisine Erişim Projesi'ni uygulamaya koydu

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 13 Ocak 2012 12:59, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Asayiş Dairesi Başkanlığı ?Web Üzerinden Mahalle Polisine Erişim Projesi?ni uygulamaya koydu. 06.01.2012 tarihinde başlayan projeyle birlikte vatandaşlarımız, e-devlet kapısı olan www.turkiye.gov.tr adresi üzerinden mahallelerinde görevli toplum destekli polisi ve iletişim bilgilerini görebilecekler.

Asayiş Dairesi Başkanlığı koordinesinde, Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı ve TÜRKSAT Uydu Haberleşme Kablo TV ve İşletme A.Ş.'nin ortak çalışması ile hazırlanan proje, 81 İl/İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik (TDP) birimlerince yürütülecek.

?Web Üzerinden Mahalle Polisine Erişim Projesi?nin uygulanmasıyla birlikte; Vatandaşlarımız mahalle polisini öğrenebilecekler, toplum destekli polislik hizmetleri hakkında bilgi sahibi olabilecekler, TDP hakkında görüş ve önerilerini iletebilecekler. Ayrıca, güvenlik hizmetleri konusunda toplumsal desteğin artırılması sağlanacak.

Vatandaşlarımız, PTT şubelerinden elde edebilecekleri e-devlet şifresiyle www.turkiye.gov.tr adresine girdiklerinde projeyle ilgili sayfanın alt kısmında bulunan ?istek veya öneriniz? alanını doldurarak mahalle polisine istek ve önerilerini iletebilirler.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber