Kız arkadaşın silahla fotoğraf çektirme isteği polisi ağır yaraladı/ Video

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Ocak 2012 13:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İzin gününde Bahçelievler'deki evinde arkadaşlarıyla bir araya gelen iki yıllık polis memuru, kendi silahı ve kıyafetleriyle fotoğraflarını çektiği kız arkadaşı tarafından vuruldu. Başına isabet eden kurşunla ağır yaralanan Sezgin Güler (28), kaldırıldığı hastanede yaşam mücadelesi veriyor. Kız arkadaşı E.Ç. (22) ise adliyeye sevk edildi.

Olay, 18 Ocak'ta Sezgin Güler'in bir polis memuru arkadaşıyla birlikte kaldığı Bahçelievler'deki evinde meydana geldi. Eyüp İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Sezgin Güler ve kendisi gibi izinli olan polis memuru arkadaşı, evdeki kız arkadaşlarıyla birlikte kahvaltı yaptı. Ardından Sezgin Güler, kız arkadaşı E.Ç.'nin isteği üzerine polis kıyafetlerini giyinen E.Ç.'nin fotoğraflarını çekmeye başladı. E.Ç.'nin silahla fotoğraf çektirme isteği üzerine Sezgin Güler, silahını kız arkadaşına verdi. Silahla fotoğraflar çektiren E.Ç.'nin elindeki silah çekim esnasında ateş aldı. Namludan çıkan mermi Sezgin Güler'in çenesinden girip, omuriliğini parçalayarak ensesinden çıktı.

Ambulans ile Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Güler, burada tedavi altına alındı. Durumu ağır olduğu öğrenilen Güler'in, yoğun bakımdaki yaşam savaşı devam ediyor.

Olayla ilgili soruşturma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Güler'in kız arkadaşı E.Ç.'yi gözaltına aldı. E.Ç. kaza ile adam yaralama suçlamasıyla Bakırköy Adliyesi'ne sevk edildi. Emniyetten çıkarılışı esnasında E.Ç.'nin hala olayın şokunda üzgün ve şaşkın olduğu görüldü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber