Bozulan hastane yolu hastalara çile oldu

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Şubat 2012 17:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

75. Yıl Milas Devlet Hastanesi'ne şehir merkezinden ulaşımı sağlayan Erdal Çerçi Caddesi'nde oluşan derin çukurlar hasta ve hasta yakınlarını sıkıntıya soktu.

Milas merkez Burgaz Mahallesi'nden hastaneye ulaşımı sağlayan yaklaşık 700 metrelik yol, yapıldığı günden bu yana sorunlarla gündeme geldi. İlçenin en yoğun kullanılan caddeleri arasındaki Erdal Çerçi Caddesi, son yağışların ardından neredeyse kullanılamaz hale geldi. 700 metrelik yolda 10 cm. derinliğinde yüzlerce çukur bulunuyor. Özellikle araç kullanıcıları için büyük tehlike oluşturan yolun belli bölümlerde, otomobil türü araçlar, yolun durumuna göre karşı şeridi kullanmak zorunda kalabiliyor.

Yolda bugüne kadar onlarca çalışma yapıldığını ancak, halen bir çözüm üretilmediğini ifade eden Erdal Çerçi Caddesi üzerinde ikamet eden vatandaşlar, ?Burası çok yoğun kullanılan bir yol olmasına rağmen, ilk yapılışında iyi malzeme kullanılmadığı, ayrıca su baskınlarına çok açık bir kotta olması nedeniyle sık sık kullanılamaz hale geliyor. Hasta taşıyan araçların yolu hızlı kullanması ve yolun tamamen bozuk olması tehlikeyi daha da arttırıyor. Bu yolun asfaltlanması gerekiyor? şeklinde konuşuyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber