Okulda bomba paniği/ Video

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Şubat 2012 16:40, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

Kasımpaşa'da okul duvarına bırakılan valiz, bomba paniğine neden oldu. Okulun bir kısmının boşaltıldığı olayda bomba imha ekipleri valizi fünye ile patlattı. Yapılan incelemede valizin içinin boş olması herkese rahat bir nefes aldırdı.

Bahariye Caddesi Ahmet Emin Yalman İlköğretim Okulu bahçe duvarında sahipsiz bir valiz gören vatandaşlar hemen polise haber verdi. Olay yerine gelen emniyet güçleri çantada patlayıcı madde olması ihtimaline karşılık dokunmayarak bomba imha ekiplerine haber verdi.

Polis ekipleri bir yandan da valizin yanındaki durağı boşaltarak çevresinde güvenlik önlemi aldı. Okul yetkilileri de valizin bulunduğu duvara yakın kısımdaki sınıfları boşaltarak öğrencileri yan binaya topladı. Kısa sürede olay yerine gelen bomba imha ekipleri de çantaya dokunmayarak hemen çalışmalarına başladı. Özel elbiselerini giyen bombacı polis, hazırladığı fünyeyi valizin üzerine yerleştirdi. Bahariye Caddesinin tamamen trafiğe kapatılmasının ardından bombacı polis fünyeyi patlattı. Patlamanın etkisiyle çanta parçalandı. Patlamanın ardından bombacı polis bir kez daha valizin yanına giderek inceleme yaptı.

Yapılan kontrolde çantanın içinin boş çıkması herkese rahat bir nefes aldırdı. Okul nöbetçisi minik öğrenci çok korktuklarını söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber