İstanbul'un 3 zor günü/ Video

Kaynak : Sabah
Haber Giriş : 08 Şubat 2012 07:51, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Avrupa'yı felç eden ağır kış koşulları dün Türkiye'ye ulaştı. Başta İstanbul olmak üzere üç gün Trakya ve Marmara bölgesini etkisi altına alacak olan kar yağışının bugün ve yarın sertleşmesi bekleniyor. Cuma günü de devam edecek olan yağış, cumartesi etkisin yitirecek. Yurdun diğer bölgelerinde ise kar nedeniyle 20 ilde eğitime ara verildi.

58 UÇAK SEFERİ İPTAL

İSTANBUL Avrupa'dan gelen soğuk hava dalgası kenti etkisi altına almaya başladı. Gazetemiz baskıya girdiği sırada kar aralarında Hadımköy'ün de bulunduğu bir çok semtte etkili oldu. THY'nin bugün yapılması planlanan 58 uçak seferinin iptal edildiği bildirildi.

TUNCELİ: Kar yağışı nedeniyle okullar il ve ilçelerde 3 gün tatil edildi. Kamuda çalışan hamile ve engellilere de idari izin verildi.

KONYA: Bozkır ilçesinde okullara 1.5 gün ara verildi.

ESKİŞEHİR: Porsuk Çayı dondu.

ISPARTA: Merkez ve bazı ilçelerde yoğun kar yağışı nedeniyle ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bir gün süreyle ara verildi.

AFYONKARAHİSAR: Kentte yoğun kar nedeni ile ilk ve orta dereceli okullar bir gün süreyle tatil edildi.

SİVAS: Sivas-Malatya karayolu, tipi nedeniyle ulaşıma kapandı. Yıldızeli ilçesinde 2 gün eğitime ara verildi. Kar nedeniyle Malatya'da 2-3, Ağrı'da 3, Elazığ'da 2, Yozgat, Çankırı, Ankara Kütahya, Tokat, Kahramanmaraş ve Kayseri'nin merkez ya da ilçelerinde okullar birer gün tatil edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber