Polis, kendisine silah çeken sinir hastasını vurdu

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 10 Şubat 2012 16:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Şanlıurfa'da polis, kendisine silah çeken Esat E. isimli sinir hastası bir vatandaşı vurdu. Bacağına isabet eden kurşun ile yere yığılan şahsın hastanede tedavisi sürüyor.

Olay Saat 15.00 civarında meydana geldi. İddiaya göre Balıklıgöl Devlet Hastanesi'ne giden sinir hastası Esat E. doktorlarla tartıştı. Daha sonra bahçeye çıkan hastanın şüpheli hareketleri polisin dikkatini çekti. Polis, şüpheliyi aramak istedi. Bu sırada şüpheli, polise silah çekti. Silahın kendisine doğrultulduğunu gören polis, şahsı etkisiz hale getirmek için belinden çıkardığı beylik tabancası ile bacağından vurdu. Yaralı Balıklıgöl Devlet Hastanesi acil servisinde tedavi altına alındı.

Yaralanan hastanın yakınları kısa sürede hastaneye geldi. Yaralı şahsın babası, yakınlarına telefon açarak oğlunun durumunun iyi olduğu haberini verdi. Hastane doktorlarına da sitem etti. Çocuğunun sinir hastası olduğunun herkes tarafından bilindiğini öne süren baba, ?Bu çocuk ne zaman buraya gelse olay çıkıyor. Sinir hastası, raporu var. Bütün hastane bunu biliyor. Hastane zorluk çıkarıyor. Sonra böyle oluyor, hem polis hem çocuğum yaralanıyor. Bütün sorun bu doktorlarda.? şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber