Polis memuru, beylik tabancasıyla canına kıydı

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 27 Şubat 2012 15:46, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Manisa'da bir polis memuru, beylik tabancasıyla kalbine ateş ederek intihar etti.

Van'da görev yapan iki yıllık polis memuru 25 yaşındaki Selim Aydemir, arkadaşını ziyaret için geldiği Manisa'da intihar etti.

Olay, Merkez Efendi Mahallesi Mimar Sinan Bulvarı Yurtbaşı Sitesinde bir evde meydana geldi. Geçen Ocak ayında görev yaptığı Manisa'dan Van Emniyeti Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'ne atanan Selim Aydemir, yıllık iznini alıp geçen Cumartesi günü Manisa'ya üniversiteden arkadaşı Murat Y.'yi ziyarete geldi. Arkadaşıyla vakit geçiren Aydemir, dün akşam saatlerinde uyumak için odaya geçti.

Oturma odasında televizyon izleyen Murat Y. ise bir süre sonra silah sesi duydu. Koşarak yatak odasına giden Murat Y, arkadaşı Selim'i kanlar içinde görünce durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık görevlileri, Aydemir'i ambulansla Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırmak istedi ancak genç polis yolda hayatını kaybetti. Aydemir'in cesedi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, Eskişehir'deki yakınlarına bilgi verildi.

KIZ ARKADAŞININ AİLESİ EVLENMELERİNE KARŞI ÇIKTI

Olay yerinde inceleme yapan polis, herhangi bir intihar notuna rastlamadı. İfadesine başvurulan arkadaşı Murat Y'in, Selim Aydemir'in evlilik planı yaptığını, Manisa'da Celal Bayar Üniversitesi'nde okuyan kız arkadaşının ailesinin evlenmelerine izin vermediğini, bu nedenle de bir süredir bunalımda olduğunu söylediği belirtildi.

Bu arada genç polisin tabancasını başına dayadığı elinde sigara bulunan bir fotoğrafı ortaya çıktı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber