28 Şubat 2012'den önemli gündem başlıkları

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Şubat 2012 09:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

28 Şubat 2012 Salı

TBMM'de bugün MHP, AK Parti, BDP ve CHP grup toplantıları yapılacak. (11.00/11.15/12.30/13.30)

Abu Dhabi Veliaht Prensi Şeyh Mohammed Bin Zayed Al Nahyan, Ankara'da Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Başbakan Recep Tayip Erdoğan ile görüşecek. (12.00/14.30)

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, İstanbul'da Uluslararası Yatırımcılar Derneği (YASED)'nin 31. Olağan Genel Kurulu'na katılacak. (10.00)

HAS Parti, ?Milli İradeye Vurulan Hançer 28 Şubat' konulu konferans düzenliyor. Ankara'daki konferansa Recai Kutan, Bülent Orakoğlu, Hasan Celal Güzel ve Taha Akyol konuşmacı olarak katılacak. (18.30)

MAZLUM-DER, 28 Şubat postmodern darbesini planlayanlar ve uygulayanlar hakkında Ankara Adliyesi'nde suç duyurusunda bulunacak. (10.00 )

Güvenpark'ta ?28 Şubat'ın trajikomik manşetleri' sergisi açılacak. (10.00)

HAS Parti, Sincan'da tankların yürüdüğü caddede halk yürüyüşü düzenleyecek. (12.30)

Türkmenistan Devlet Başkanı Gurbanguli Berdimuhamedov Ankara'ya geliyor. Göreve yeni seçilmesinin ardından ilk yurtdışı ziyaretini Türkiye'ye gerçekleştirecek olan Berdimuhamedov, Türkmenistan ve Türkiye'yi ?iki devlet bir millet? olarak tanımladı. Türkmen lider, ?Türkiye, bizim stratejik ortağımız.? dedi.

BBP Ankara İl Başkanı İmdat Dinçarslan ve İl Yönetim Kurulu üyeleri Sincan Lale Meydanı'nda "Namlusunu millete çeviren tanka selam durmam' konulu 28 Şubat sürecini hicveden protesto eylemi yapacak. (11.00)

Alkollü 1 milyon sürücü ehliyetini kaybetti (Özel)

Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Hizmetleri Başkanlığı'nın verilerine göre, alkolden dolayı ehliyetine el konulan sürücü sayısı 1 milyonu geçti. Son 11 yılda alkollü araç kullanmaktan dolayı sürücü belgesi geri alınanların sayısı da yüzde 134 artış gösterdi. 2001 yılında alkollü araç kullandığından dolayı 80 bin 347 sürücünün ehliyetine el konurken; bu rakam 2011 yılında 108 bin 235 oldu.

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, beraberindeki heyetle Atatürk Havalimanı'ndan Londra'ya gidecek. (13.00)

Milli Eğitim Bakanlığı, Orman ve Su İşleri Bakanlığı ve Türkiye Belediyeler Birliği arasında imzalanan protokolle uygulamaya konulan ?Okullar Hayat Bulsun? projesinin uygulanmasına ilişkin Bursa'da bir program düzenlenecek. Programa Vali Şahabettin Harput, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar ve Bursa Orman Bölge Müdürü Ahmet Köksal Coşkun katılacak. (14.30)

Eğitim İş İzmir Şubesi, kesintili zorunlu eğitim yasa tasarısını protesto etmek için AK Parti İl Başkanlığı' önünde bir basın açıklaması yapacak. (16.30)

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nde basın açıklaması yapılacak. (10.30)

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı, Taksim Meydanı'nda 28 Şubat'ı protesto edecek. (11.00)

HAS Parti İstanbul İl Başkanı Mehmet Bekaroğlu'nun da aralarında bulunduğu bir grup partili, İstanbul Üniversitesi ana giriş kapısı önünde 28 Şubat nedeniyle basın açıklaması yapacak. (12.00)

Fransız Anayasa Konseyi'nin Ermeni soykırımı iddialarını reddedenlerin cezalandırılmasını öngören yasaya ilişkin kararını açıklaması bekleniyor.

BM İnsan Hakları Konseyi, Cenevre'de Suriye gündemiyle toplanıyor.

Hocalı katliamında hayatlarını kaybedenler, Brüksel'deki AB kurumları önünde düzenlenecek gösteriyle anılacak.

KKTC Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, Rum lider Hristofyas'la görüşmesine ilişkin olarak Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda basın toplantısı düzenleyecek.

SPOR

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Gençlerbirliği'ni konuk edecek olan Fenerbahçe bu maçın hazırlıklarına devam edecek. (12.00)

Slovakya ile özel maçta karşı karşıya gelecek olan A Milli Futbol Takımı'nda Teknik Direktör Abdullah Avcı ile bir futbolcu Bursa'da basın toplantısı düzenleyecek. A Milli Takım maçın oynanacağı Bursa Atatürk Stadı'nda son idmanını gerçekleştirecek. (12.00/17.00)

Slovakya Milli Takımı; Türkiye ile oynayacağı özel maç için Bursa'ya gelecek. Konuk ekip, Teknik Direktörü Michal Hipp'in basın toplantısı düzenlemesinin ardından son çalışmasını maçın oynanacağı Atatürk Stadı'nda yapacak. (14.15/18.30/19.00)

Spor Toto Süper Lig takımlarının haftanın maçlarıyla ilgili hazırlıkları takip edilecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber