MEB'in 6. Robot yarışmasındaki ayıbı/ Video

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 21 Mayıs 2012 07:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ülkemizde mesleki ve teknik eğitimin niteliğinin artırılması, orta ve yükseköğretim seviyesindeki mesleki ve teknik eğitim öğrencilerinin bilgi ve becerilerini kullanan, girişimci, bilimsel düşünen, rekabet edebilme bilincine sahip kişiler olarak yetiştirilmesi, bilgi ve deneyim paylaşımı yapmaları için ortam hazırlanması, toplumda mesleki ve teknik eğitim konusunda farkındalık yaratılması, endüstriyel otomasyon teknolojileri alanında ve robot teknolojileri konusunda yapılan çalışmaların tanıtımının yapılması ve sergilenmesi amacıyla Milli Eğitim Bakanlığı tarafından üniversite ve ortaöğretim kurumları öğrencilerinin katılımıyla "6. Robot Yarışması" 15-16 Mayıs 2012 tarihlerinde Ankara'da yapılmıştır.

6.Robot Yarışması Genel Kurallarının 7. maddesindeki ?7) Yarışmacı ekiplerin iaşe-ibate, konaklama ve yol masrafları kendilerine aittir.? kuralının yarışma şartları arasında bulunmasının bu yarışmanın amacına nasıl hizmet edeceği ortadadır.

Ayrıca 6.Robot Yarışması Genel Kurallarının ?Ödüller? kısmındaki ?Her dört kategoride 1., 2., 3. ve 4.'ye Para Ödülü, Yarışmaya öğrencisi katılan Kuruma Plaket, Her katılımcıya Katılım Belgesi verilecektir.? kuralına göre de her yarışmaya öğrencisi katılan Kuruma Plaket, Her katılımcıya Katılım Belgesi yarışma sonrasında verilmemiştir. Bu belgelerin daha sonraki günlerde ilgili kurum ve kişilere gönderileceği umut ediliyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber