Trafik kazaları: Başkent'te 8, Manavgat'ta 3 kişi öldü/ Video

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 04 Haziran 2012 05:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Başkent'te Kaza: 8 Ölü, 5 Yaralı

Konya'da bir yakınlarının düğününe katılanların bulunduğu Yusuf Çevik yönetimindeki hafif ticari araç, Van'da gösteri yaptıktan sonra uçakla Ankara'ya gelen semazenleri taşıyan İsa Uğur yönetimindeki 42 CNZ 93 plakalı minibüsle çarpıştı. Aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu meydana gelen kazada karayolu kan gölüne döndü.

Ankara karayolunda meydana gelen trafik kazasında ölü sayısı 8'e yükseldi. Aynı araçta bulunan 1 çocuk ise yaralı olarak kurtulduğu öğrenildi.

Kaza, Ankara Konya karayolunun 40. Kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Konya'nın Kulu İlçesi Kömişini köyünden Ankara'ya doğru yola çıkan Yusuf Çevik idaresindeki kamyonet, gösteriden gelen semazenleri taşıyan İsa Uğur yönetimindeki 42 CNZ 93 plakalı minibüsle çarpıştı.

Kazada kamyonet sürücüsü Yusuf Çevik(63)ile aynı araçta bulunan ailesinden Fatma (69), Kızey (61), Merve (18), Esragül (20), Murat (34) ve Sibel Çevik (31) hayatını kaybetmişti. Ankara Gölbaşında tedavi altına alınan yaralılardan 11 yaşındaki Ömer Çevik'in de hayat mücadelesini kaybettiği öğrenildi.

Kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor..

Manavgat'ta Trafik Kazası: 3 Ölü, 2 Yaralı

Manavgat'ta otomobil ile midibüsün çarpıştığı trafik kazasında, 3 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı.

Alınan bilgiye göre Manavgat D-400 karayolu Sanayi kavşağında, sürücü Kutluhan Aksoy yönetimindeki 07 EMB 78 plakalı otomobil, Muharrem Ilgın'ın kullandığı 07 LGD 86 plakalı midibüs ile çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle hurda haline dönen otomobilde olduğu açıklanan aynı aileden Şenol ve Esmehan Aksoy ile Adem Uryan olay yerinde yaşamını yitirdi. Yaralılar Kutluhan ve Sibel Aksoy ise Manavgat Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Midibüs sürücüsü Muharrem Ilgın ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber