Öğrencileri taşıyan otobüs kaza yaptı/ Video

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 04 Haziran 2012 17:02, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Konya'da içinde 81 öğrencinin bulunduğu otobüs, önünde seyrederken aniden duran kamyona çarpmamak için manevra yapınca elektrik direği ile park halindeki bir araca çarptı. 6 öğrencinin hafif şekilde yaralandığı kaza bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Merkez Selçuklu İlçesi'ndeki Mustafa Fevzi Serin İlköğretim Okulu'nun 81 öğrencisini Mevlana Kültür Merkezi'nde düzenlenen bilgi yarışmasına götüren Önder B. idaresindeki 42 NP 128 plakalı otobüs, Fetih Caddesi'nde, önünde seyreden kamyona çarptıktan sonra elektrik direği ve park halindeki otomobile çarparak durabildi.

Kaza nedeniyle öğrenciler büyük panik yaşadı.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekibi gönderildi. Şoka giren ve hafif şekilde yaralanan 6 öğrenciye olay yerinde müdahale edildi.

Kaza anı bir iş yerinin güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Görüntülerde, seyir halindeki motosiklet, kontrolden çıkıp kaymaya başlıyor. Arkadan gelen hafif ticari araç motosiklete çarpmamak için yavaşlıyor. Kamyon da hafif ticari araca çarpmamak için durunca arkadan gelen otobüs manevra yapıyor. Otobüs, elektrik direğini devirip, bir otomobile çarptıktan sonra duruyor. Çevredeki vatandaşlar yardıma koşarken, öğrenciler de panik halinde otobüsten iniyor.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber