Ankara Üniversitesi teknoloji ve yaratıcılık sertifika programı

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 07 Haziran 2012 12:07, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

Teknoloji,Yaratıcılık ve Fikri Mülkiyet e-Öğrenim Sertifika Programı

Ankara Üniversitesi Fikri ve Sınai Haklar Araştırma Uygulama Merkezi (FİSAUM) ve ANKUZEM işbirliğiyle hazırlanan "Teknoloji, Yaratıcılık ve Fikri Mülkiyet" e-öğrenim sertifika programı 18 Haziran 2012 tarihinde başlayacaktır.
Günümüz ekonomilerinin ve işletmelerinin patent, marka, endüstriyel tasarım, telif hakları ve diğer koruma araçlarından anlayan uzmanlar olmadıkça gelişmesi mümkün değildir. Ayrıca, bilimsel ve teknolojik Ar-Ge çalışmaları ile inovasyon yönetimi, fikri mülkiyet bilgisini de gerektirmektedir. Programın amacı Türkiye'de bu alandaki bilgi ve farkındalık eksikliğini gidermeye yardımcı olmaktır.

Sertifika programı 3 haftada tamamlanacaktır. 13 dersin yer aldığı programda dersler uzaktan eğitim modeli ile verilecektir. Program 18 Haziran 2012'de başlayacaktır. Önkayıtlar için son başvuru tarihi 11 Haziran 2012'dir. Kontenjan 50 kişidir. Program ücreti 400 TL. olup Ankara Üniversitesi mensupları için 300 TL. dir. Katılmak veya ayrıntılı bilgi almak için http://uzem.ankara.edu.tr adresini ziyaret ediniz.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber