İstanbul için 'Shopping Fest' fırsatları sunan firmalar

Kaynak : Akşam
Haber Giriş : 09 Haziran 2012 08:01, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00

Bugün başlayan İstanbul Shopping Fest, 29 Haziran'a kadar sürecek... İstanbul'un turizm potansiyeline 'alışveriş kenti' sıfatının da eklenmesi için yurtdışında da yoğun olarak tanıtımı yapılan festival boyunca, geç saatlere kadar açık kalacak dükkanlarda birbirinden çekici indirim kampanyaları var... Festivalin cazibesine kapılıp alışverişe çıkmadan önce hazırladığımız fırsat rehberine göz atın!

KAAN KAVUŞAN /

[email protected]

Duran bileti!

Festivalin ilk günü için özel sürprizler hazırlayan Trump Towers Mall, 250 TL'lik alışverişe Tony Bennet, 175 TL'lik alışverişe de Duran Duran bileti hediye ediliyor.

Festival aşkına

Vero Moda, bu yıl festivali 'Love Fest' konseptiyle kutluyor. Love Fest için sürprizler hazırlayan markanın tüm ürünlerinde indirim oranı yüzde 30.

Rengarenk

Koton yaz koleksiyonunun tüm renk, desen ve modelleri yüzde 50'ye varan indirim fırsatıyla sunuluyor.

5 TL'ye maskara

Watsons'ndan yapacağınız 50 TL ve üzeri alışverişlerde Maybelline Lash Stiletto Maskara sadece 5 TL.

Çalsın DJ'ler!

Sapphire Çarşı'da festival boyunca her gün canlı müzik ve DJ performansları, yöresel müzikler ve halk oyunları olacak. Hat sanatı, ebru, karikatür çalışmaları da etkinlikler arasında.

Tematik karşılama

Festival boyunca hafta sonları sırasıyla 80'ler, 90'lar ve 2000'li yılların temalarıyla giyinecek olan Collezione çalışanları, ziyaretçilere indirimler konusunda yardımcı olacak. Müşterilere binlerce liralık tweetpara ve facepara dağıtılacak.

Festivale özel

DKNY Jeans'in bluz, jean ve tişörtleri yüzde 50'ye varan özel indirimlerle...

Spor pantolon

AVVA'da tişört, jean ve spor pantolonlar indirimli. 20 Haziran'a kadar 250 TL ve üzeri alışveriş yapanlar hediye çeki kazanacak.

Tüm ürünlerde indirim

İpekyol, festival süresince tüm ürünlerinde yüzde 50'ye varan indirimler yapıyor.

Tüm ürünlerde yüzde 40

DESA, yeni sezon ürünlerinde yüzde 40, ayakkabılarda ve tekstil ürünlerinde ise yüzde 50'ye varan indirim fırsatları sunuyor.

Bavul ya da makyaj çantası

Samsonite çeşitli niteliklerdeki bavul ve çantalarına yüzde 25 oranında indirim yapıyor. Bu indirim, makyaj çantasından bavula tüm ürünleri kapsıyor.

Danışmanlar hazır!

'Spor-şık' tarzı benimseyen erkeklerin tercih ettiği Dockers'ta festival boyunca stil danışmanları alışverişinize yardımcı olacak.

500 TL'ye valiz hediye

Boyner'de yerli-yabancı yüzlerce markada indirimler var. Festival boyunca, hafta sonları yapacağınız 500 TL ve üzeri alışverişlere valiz hediye...

TURKCELL'e özel

Kiğılı festival için yüzde 30 indirim yapıyor. Öte yandan TURKCELL müşterilerine özel, 100 TL'de 25 TL, 250 TL'de 75 TL, 500 TL'de 200 TL indirim çeki hediye ediyor.

Fırsatlar bol

YKM'de Erkek Giyim, Ayakkabı ve Çanta reyonlarında işaretli ürünlerde yüzde 50 indirim, bikinilerde de cazip fırsatlar var.

İndirim ve danışmanlık

LC Waikiki'de yüzde 50'ye varan indirimler var. Moda bloger'ları Gözde Dinç ve Ufuk Onur Tapan da alışveriş yapanlara LCW adına stil danışmanlığı yapacak.

Altın yüzde 15, Pırlanta yüzde 20

Atasay mağazalarında altın ürünlerinde yüzde 15, pırlanta ürünlerinde yüzde 20 indirim var.

Tasarımcılara yüzde 40

Puma; Alexander McQueen, Mihara ve Hüseyin Çağlayan gibi modacıların tasarımlarından oluşan 'Black Station' ürünlerini bugün yüzde 40 indirimle satıyor; festival sonuna kadarsa indirim oranı yüzde 20 olarak sürecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber