Tarım Kredi Kooperatifleri 234 ziraat mühendisi alacak

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Haziran 2012 15:54, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği Genel Müdürü Abdullah Kutlu, Türkiye genelinde istihdam edilmek üzere 234 ziraat mühendisi alınacağını açıkladı.


İLAN İÇİN TIKLAYINIZ


Abdullah Kutlu, Tarım Kredi Kooperatiflerin'in hizmetlerini hız kesmeden ve artırarak devam ettirebilmesi için kurum bünyesinde görev yapan bin 400 ziraat mühendisine ilave olarak çeşitli branşlarda 234 ziraat mühendisi daha istihdam edeceklerini bildirdi. Kooperatif ortağı ve kurum personeli çocuklarına yüzde 20 kontenjan ayrıldığını söyleyen Kutlu, ÖSYM tarafından 10-11 Temmuz 2010 ve 09-10 Temmuz 2011 tarihlerinde yapılan 2010-KPSS ve 2011-KPSS Lisans sınavına girmiş ve KPSS-1, 2, 3, 4, 5 puan türlerinin birinden en az 50 puan alan ziraat mühendislerinin başvuru yapabileceklerini kaydetti. Kutlu, ayrıca Bitki Koruma Ürünleri Bayilik veya Toptancı İzin Belgesi olanların, bölüm ve KPSS şartı aranmaksızın müracaat edebileceklerini ve bunların mülakata ayrıca çağrılacaklarını da kaydetti.

Bugün başlayan başvuruların Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği internet sitesi üzerinden yapıldığını kaydeden Abdullah Kutlu, başvuruların 22 Haziran Cuma günü sona ereceğini belirtti. Adayların 'iş talep formu'nda görev yeri tercihinde bulunurken yalnızca bir görev yeri belirtebileceklerini, birden fazla tercih yapanların ve birden fazla İş Talep Formu dolduranların müracaatları geçersiz sayılacağının altını çizen Kutlu, isteyenlerin http://www.tarimkredi.org.tr internet adresininden detaylı bilgi alabileceklerini kaydetti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber