Kuyulu: Suriye'den gelen kişilerin Osmaniye'de iskan edilmesini istemiyoruz

Osmaniye MHP İl Başkanı Fahri Kuyulu, Suriye'den gelen 6 bin kişinin Osmaniye'de iskan edilmesini istemediklerini söylediç

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Temmuz 2012 14:28, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Amerika ve Avrupa ülkelerinin bölgede uyguladıkları kanlı oyuna Türkiye'nin de dahil olduğunu, Büyük Ortadoğu Projesi ile Cezayir'den Mısır'a, Sudan'dan Suriye'ye ülkelerin kan ve ateşe boğulduğunu ve İslam dünyasının zulüm altında inlediğini söyleyen Fahri Kuyulu, "Artık Suriye'nin kuzeyinde farklı bir yapı vardır; tıpkı Irak'ın kuzeyinde olduğu gibi. Gözlerini Türkiye'ye diken Haçlı zihniyeti bizim üzerimizde de oyunlarını sergilemeye başlamıştır artık. Herkes biliyor ki Irak'tan, Suriye'den, Türkiye'den İran'dan koparılacak parçalarla ikinci bir İsrail kurulacaktır. Bu düşüncemizden dolayı Osmaniye'de yaşayan sade vatandaş ve MHP yöneticisi olarak Suriye'den gelen 6 bin kişinin Osmaniye'de iskan edilmesini istemiyoruz." dedi.

Devletin bu gibi durumlara karşı İç Anadolu'da kurduğu mülteci kamplarını kullanması gerektiğine dikkat çeken MHP İl Başkanı Kuyulu, "Zorda kalan insanlara yardım etmek bir insanlık görevidir. Ancak Osmaniye'ye gelecek kişileri yardıma muhtaç insanlar olarak görmüyoruz. Osmaniyemizin huzurunu bozacak insanlar olarak görüyoruz. Daha birkaç gün önce İslahiye'de çıkan olaylar sıcaklığını korurken aynı olayların Osmaniye'de çıkmayacağını kim garanti edebilir? Misafir geldikleri ülkede, o ülkenin bayrağına tahammül edemeyen insanların bu ülkede ne işleri var? Yaylalarımıza gidip gelirken zaten huzur içerisinde gidip gelemiyoruz. Bu insanları dağın yamacına yerleştirdiğimiz zaman acaba neler olabilir, kimlerle irtibata geçerler? Biz MHP olarak olabilecek tehlikelere ve provokasyonlara karşı yetkilileri ve hemşerilerimizi uyarıyoruz. Ülkücü camiayı da olabilecek her türlü kışkırtma ve tahriklere karşı uyanık olmaya davet ediyoruz." diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber