Eğitim yöneticileri için '4+4+4 Bilgilendirme Eğitimi'

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 01 Ağustos 2012 15:53, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Millî Eğitim Bakanlığı, e-Akademi Sistemi eşzamanlı veeşzamansız bir şekilde kullanıcılara eğitimler sunan, ölçme ve değerlendirmeile eğitimlerin başarı seviyelerini ölçebilen ve ayrıntılı raporlar sunan biröğrenme yönetim sistemidir.

Millî Eğitim Bakanlığı e-Akademi Sistemi içerisinde "4+4+4Bilgilendirme Eğitimi" açılmıştır. Eğitim Yöneticileri için MEB GenelMüdürlüklerince hazırlanan, 12 yıllık zorunlu eğitiminin tüm yönleri soru cevapşeklinde hizmete sunulmuştur.

Eğitimi başarıyla tamamlamak için tüm dersler izlenmeli veiçerisindeki sorular tamamıyla doğru yanıtlanmalıdır. Dersler içerisindeetkileşimli soru cevap uygulamaları yer almakta ve kullanıcılar eğitimekaldıkları yerden devam edebilmektedirler. Eğitim 30.07.2012 tarihinde açılmışolup, 17.08.2012 tarihinde saat 17:00 de otomatik olarak kapatılacaktır.

e-Akademiye giriş, mebbis.meb.gov.tr adresi altındayer alan e-Akademi tabına ve ardından e-Akademi bağlantısına tıklanaraksağlanabilir. Giriş için halihazırda kullanılan MEBBİS kullanıcı adı ve şifresikullanılır.

Erişim adresi :https://mebbis.meb.gov.tr/eakademilogin.aspx

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber