Kayısının uçaklarda ikram edilecek olması üreticileri sevindirdi

Kayısının uçaklarda yolculara ikram edilecek olması Malatya'da üreticileri sevindirirken, AK Parti Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, "Kayısının uçaklarda yolculara ikram edilecek olması hem kayısı tüketimini arttırmak, hem de kayısının reklamı açısından önemlidir" dedi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 01 Eylül 2012 12:12, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık'ın koordinatörlüğünde, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Kalaycıoğlu ve diğer ilgili ve yetkililerin Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu ile görüşüp, kayısının uçaklarda yolculara ikram edilecek olmasına karar verilmesini değerlendiren AK Parti İl Başkanı Tüfenkçi, "Kayısı rekoltesi fazlalığı nedeniyle milletvekilleriyle oturup ne yapabiliriz diye istişarelerde bulunduk. THY'nin 200 noktasında kayısının reklam amaçlı da olsa, tüketim amaçlı da olsa uçaklarda yolculara ikram edilecek olması büyük sevinç kaynağıdır. Uçakta yolculara fındık ve üzümün ikram edilmesini kıskanarak karşılıyorduk. Niye kayısı da ikram edilmesin diyorduk. Hamdi Topçu beyin de onaylamasıyla kayısının yolculara ikram edilecek olması, hem kayısı tüketimini arttırmak, hem de kayısının reklamı açısından önemlidir" ifadelerini kullandı.

Öte yandan, kayısıyı don vurması nedeniyle 2005'te 30 milyon TL, önceki yıl ise 90 milyon TL civarında üreticilere AK Parti iktidarlarının destek verdiğini hatırlatan Tüfenkçi, "Üreticinin her zaman yanındayız" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber