Madde bağımlılarının meskeni haline gelen ev yıkıldı

Gaziantep Şahinbey Belediyesi, semt sakinlerinin madde bağımlısı gençlerin barınak olarak kullandıkları yönündeki şikayeti üzerine harekete geçerek, 25 Aralık Mahallesi'nde bulunan bir evin yıkımını gerçekleştirdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Ekim 2012 14:34, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

25 Aralık Mahallesi 6 nolu sokak Şahinbey Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri tarafından yıkımlarının yapılması semt sakinlerini sevindirdi. Yapılan yıkım çalışmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren 25 Aralık Mahalle Muhtarı Battar Yaşar, ?Sahipleri tarafından uzun yıllardır terk edilen bu evi madde bağımlısı gençler mesken haline getirmişti. Evin yıkılması noktasında Şahinbey Belediyemize müracaat ettik. Sağ olsun hemen ekipler gelip yıkımı gerçekleştirdi. Bizleri bu sıkıntıdan kurtardığı için Şahinbey Belediye Başkanımıza ve ekiplerine teşekkür ediyorum.? dedi.

Yıkımı yapılan evin uzun zamandır madde bağımlısı gençler tarafından barınak olarak kullanıldığını ifade eden semt sakini Nurettin Tosun, ?Bu ev yüzünden ailecek hepimiz huzursuz oluyorduk. Gece işe gittiğimiz zamanlarda bir şey olur mu bir şey yaparlar mı diye aklımız hep evimizde kalıyordu. Şimdi yapılan yıkımla bizler de bu sıkıntıdan kurtulduk.? diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber