Fen ve Anadolu Liselerine Öğretmen Atama Takvimi

Anadolu Liselerine öğretmen atama takvimi netleşti. 20 branşta öğretmen ataması yapılacak. 10 Mart 2012 tarihinde yapılan sınavda 60 ve üzeri alanlar için, başvurular 3 ila 7 Aralık 2012 tarihleri arasında alınacaktır. Bu öğretmenlerin atamaları 10 Aralıkta yapılacaktır. Yeniden atama kapsamındaki başvurular ise 12 ila 16 Kasım arasında alınacak

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 08 Kasım 2012 17:14, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Millî Eğitim Bakanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğünün 07.11.2012 tarih ve 153122 sayılı yazılarına göre Fen ve Anadolu liselerine öğretmen atamaları başlıyor.

Bu bağlamda ?MEB, Norm kadro fazlası öğretmenlerin resen atanma işlemlerini ertelemelidir? yazımızda norm kadro fazlası öğretmen atamalarının ertelenmesi gerektiğini vurgulamıştık.

?Burdur norm kadro fazlası atamalarını erteledi? haberimizde ise Burdur İl Milli Eğitim Müdürlüğü yeni normlar açılacak olması nedeniyle branş öğretmenlerinden norm kadro fazlası olanların atamalarını ertelediğini duyurmuş diğer illerinde ?MEB, Norm kadro fazlası öğretmenlerin resen atanma işlemlerini ertelemelidir? yazımızda dile getirdiğimiz konuları dikkate alarak norm kadro fazlası öğretmen atamalarını ertelemelerini temenni etmiştik. Bu konuda bakanlığın acilen genel bir yazı çıkarması gerekmektedir.

Ahmet KANDEMİR

Memurlar.Net Öğretmenler Bölüm Sorumlusu

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber