Nevşehir, eski Vali Şinasi Kuş'u kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyor

Nevşehir eski Valilerinden Şinasi Kuş, vefat etti. 03 Mayıs 1996 - 22 Haziran 1998 arasında Nevşehir Valiliği görevini yürüten Şinasi Kuş'un ani ölüm haberi üzerine Nevşehir Valisi Abdurrahman Savaş ile Belediye Başkanı Hasan Ünver başsağlığı mesajı yayınladı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Kasım 2012 17:53, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Nevşehir Valisi Abdurrahman Savaş mesajında: ? Bu sabah itibari ile 1996- 1998 yılları arasında Nevşehir'de görev yapan değerli Valimiz Şinasi Kuş'un vefat haberini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyorum. Şinasi Bey, şehrimizde görev yaptığı süre içerisinde büyük işlere imza attı. Buradaki görev süresi sonrasında da şehrimizi unutmayarak özellikle yaşadığı İstanbul'da hemşehrilerimizle sık sık buluştu. Kendisi değerli bir idare amiridir. Ailesi, yakınları ve sevdiklerine başsağlığı ve sabırlar diliyorum. İnsanın vefatından sonra dünyada bıraktığı hoş seda yaşar. Şinasi Bey, bunun bir örneğidir. Hayır dualarla hatırlanmak en güzel durumdur.? dedi.

Nevşehir eski Valisi Şinasi Kuş'u gazetecilik yaptığı dönemde yakından tanıma imkanı bulduğunu dile getiren Belediye Başkanı Hasan Ünver ise, devlet-millet kaynaşmasını en üst düzeyde değerlendiren örnek şahsiyetlerden biri olan Şinasi Kuş'un kalplerde yaşayacağını ifade etti. Emekli Vali Şinasi Kuş'un ölümünden büyük bir üzüntü duyduğunu mesajında vurgulayan Belediye Başkanı Ünver, Şinasi Kuş'a Allah'dan rahmet, yakınlarına başsağlığı diledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber