Cinayete kurban giden genç katilini son nefesinde ihbar etti

İzmir'in Bayraklı ilçesinde, üç gün önce bıçaklanarak öldürülen Mustafa Kaya Karagün'ün cinayet şüphelisi olarak üç kişi yakalandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Şubat 2013 20:16, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Cinayete kurban giden genç katilini son nefesinde ihbar etti

Üç cinayet zanlısı emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

İzmir'in Bayraklı ilçesinde, üç gün önce bıçaklanarak öldürülen Mustafa Kaya Karagün'ün cinayet şüphelisi olarak üç kişi yakalandı. Olay, geçen Perşembe günü saat 23.00 sıralarında 1915 sokak 1 numaradaki evin önünde meydana geldi. Hırsızlık suçundan kaydı bulunan 20 yaşındaki Mustafa Kaya Karagün, evinde bulunduğu sırada kendisine telefon açan kişiler tarafından dışarıya çağrıldı. Evden ayrıldıktan yaklaşık 5 dakika sonra Karagün, buluştuğu kişilerle yaşadığı tartışmanın ardından bıçaklandı. Ağır yaralı olarak Ege Üniversitesi Hastanesi'ne kaldıran Mustafa Kaya Karagün kurtarılamadı.

KATİLİNİ SON NEFESİNDE SÖYLEDİ

Aralarında alacak- verecek meselesi yüzünden anlaşmazlık yaşadığı kişiler tarafından evinden çağrıldıktan 5 dakika sonra bıçaklanan Karagün, hastanedeki müdahaleler sırasında son nefesini vermeden önce polise katilinin adını söyledi. Bunun üzerine araştırmalarını bu yöne kaydıran Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Mustafa Kaya Karagün'ün en son görüştüğü kişilerin isimlerini belirledi. Karagün'ün ölmeden önce adını söylediği M.E.'nin de bulunduğu üç kişi yakalandı. Gözaltına alınan 23 yaşındaki M.E., 20 yaşındaki G.Y. ve 21 yaşındaki Z.D.K. ifadelerinde olayla ilgililerinin olmadığını ileri sürdü.

Üç şüpheli, emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber