Idil'de 2 öğretmen ve 1 uzman çavuşun otomobili kundaklandı

Şırnak'ın İdil İlçesi'nde 2 öğretmen ve 1 uzman çavuşa ait otomobiller, kimliği belirsiz kişiler tarafından yakılmak istendi.2 araç da ağır hasar görülürken, bir araç komşuların erken farketmesi sonucu alevler büyümeden söndürüldü.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 25 Şubat 2013 14:51, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:58
Idil'de 2 öğretmen ve 1 uzman çavuşun otomobili kundaklandı

Şırnak'ın İdil İlçesi'nde 2 öğretmen ve 1 uzman çavuşa ait otomobiller, kimliği belirsiz kişiler tarafından yakılmak istendi. 2 araç da ağır hasar görülürken, bir araç komşuların erken farketmesi sonucu alevler büyümeden söndürüldü.

İdil'de Yeni Mahalle ile Yukkarı Mahalle'de edilen 2'si öğretmen, 1'i uzman çavuşa ait 3 otomobil dün saat 21.30 sıralarında üzerlerine benzin dökülerek yakılmak istendi. Kimliği belirsiz kişiler, araçları ateşe verdikten sonra kaçtı. Olay, polis ve itfaiyeye bildirildi. Gelen itfaiye aracı alevler arasında yanan 2 araca müdahale ederek yangını söndürdü. İki araçta da büyük hasar oldu. Yukarı Mahalle'deki araçta ise alevlerin erken farkedilmesi sonucu, araçta az hasar oluştu. Polis, kaçan kimliği belirsiz kişi veya kişilerin yakalanması amacıyla çalışma başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber