Aile Bakanlığı, kurum içi naklen atama yapacak

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, taşra teşkilatında görev yapan personeli kapsayan kurum içi naklen atamalar yapacak.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 20 Nisan 2013 15:44, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Aile Bakanlığı, kurum içi naklen atama yapacak

Yer değiştirme sureti ile atamaya tabi boş veya boşalacak hizmet birimleri, unvanlar ve personel ihtiyacı bulunan diğer hizmet birimlerinin tespit edilmesi amacıyla 19/04/2013 - 26/04/2013 tarihleri rasında PYS (Personel Yönetim Sistemi) üzerinden ön başvurular alınacak.

Personel zorunlu çalışma süresini tamamlayanlar üst, alt ve aynı bölge içerisinde tercihte bulunabilir ve 5 adet tercih yapabilir. Bölge ve unvan tercihlerinde kriterleri sağlamayan personellerin başvuruları dikkate alınmayacak.

İdari kadrolara (Kuruluş Müdürü/Kuruluş Müdür Yardımcısı) yapılacak yer değiştirme Talepleri tercih edilecek hizmet birimlerinin tabi olduğu çalışma usul ve esaslarına ilişkin özel yönetmeliklerindeki atanmaya ilişkin şartların taşınmasına dair hükümler de dikkate alınarak il ve kuruluş ismi belirtilmek suretiyle yapılması gerekiyor.

Kuruluşların, Atama ve Nakil Ön Talep Formu'nu başvuracak personel doldurduktan sonra İl Müdürlüğüne 25/04/2013 saat 12:00'ye kadar ulaştırması gerekiyor.

Not:Kuruluş Müdürü/Kuruluş Müdür Yardımcısı İl/Kuruluş, Diğer Unvanlara Başvuranlar İl Tercihi yapacak.

Resmi yazıyı indirmek için tıklayınız

Yer Degişikliği Duyurusu indirmek için tıklayınız

Atama ve Nakil Ön Talep Formu

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber