Meclisin mankenleri: Vekiller, Meclis'in en şık ve en rüküşlerini seçti

Haber Giriş : 15 Ocak 2006 08:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Milletvekilleri, Meclis'in en şık ve en rüküşlerini seçti Kürşad Tüzmen, Abdullah Gül, Berhan Şimşek, Fatma Şahin en şıklar arasında. Tüzmen ve Şimşek'in podyuma bile çıkabileceği ifade edildi

MİLLETVEKİLLERİ, Meclis'in en şık ve en rüküş vekillerini Tercüman için seçti. ?Meclis'in en şık ve en rüküş milletvekilleri kim? sorusuna vekiller, ilginç cevaplar verdi. Milletvekillerine göre Meclis'in en şıkları AKP'li Şanlıurfa Milletvekili Zülfikar İzol, Samsun Milletvekili Suat Kılıç, Şırnak Milletvekili Abdullah Veli Seyda, Gaziantep Milletvekili Fatma Şahin, Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen, İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu, Dışişleri Bakanı Abdullah Gül; CHP'li Şanlıurfa Milletvekili Vedat Melik, İstanbul Milletvekili Berhan Şimşek ve Meclis Başkanı Bülent Arınç. Vekiller, Berhan Şimşek ile Kürşad Tüzmen'in aynı zamanda çok iyi mankenlik yapabileceklerini söyledi. Meclis'in rüküşleri arasında ise Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç, AKP Osmaniye Milletvekili Mehmet Durdu Kastal ve CHP İstanbul Milletvekili Hasan Aydın ilk sıralarda yer aldılar.

Politbüro gibi

Milletvekillerinin çok koyu renk giyindiğini ifade eden AKP Bingöl Milletvekili Fevzi Berdibek, ?Tıpkı politbüro gibi? benzetmesini yaptı. Berdibek'e göre en şık İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu ile AKP İstanbul Milletvekili Gülseren Topuz.

Vekillerin hep siyah giyindiğini ve koyu rengin de insanların ruhuna yansıdığını belirten AKP Kahramanmaraş Milletvekili Avni Doğan da, ?Bu insanları karamsar yapıyor? dedi. Vekillere bir ?imajmaker'ın yardım edebileceğini kaydeden Doğan, ?Kıyafet konusunda görüş alınabilinir? dedi. Doğan'a göre en rüküş Atilla Koç.

Manken vekiller

AKP Gaziantep Milletvekili Mehmet Sarı, en şıkların AKP'li Suat Kılıç, Kürşad Tüzmen, Veli Seyda ve Fatma Şahin olduğunu söyledi. Sarı, Tüzmen'in mankenlik yapabileceğini belirtirken, ?Zaten mankenlik de yapıyor. Gayet başarılı? dedi. Protokol gereği hep koyu renk giydiklerini kaydeden Sarı, Meclis'in çalışmadığı günlerde spor giyindiğini söyledi. AKP Afyonkarahisar Milletvekili Mahmut Koçak ise Meclis'in şıkı olarak Bülent Arınç'ı seçti. AKP Şanlıurfa Milletvekili Zülfikar İzol da, en şık AKP Şırnak Milletvekili Abdullah Veli Seyda, İstanbul Milletvekili Berhan Şimşek; en rüküş de AKP'li Kastal'ın olduğunu ifade etti. CHP Şanlıurfa Milletvekili Vedat Melik, Dışişleri Bakanı Abdullah Gül'ün şık giyindiğini belirtirken, CHP İstanbul Milletvekili Hasan Aydın'a göre en şık Vedat Melik, CHP'li Birgen Keleş, Özlem Çerçioğlu ve AKP'li Turhan Çömez. Aydın'a göre Çömez, mankenlik bile yapabilir. Aydın, en rüküş milletvekili olarak ise kendisini seçti.

tercüman

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber