Adliyede kavga: 2'si polis 3 yaralı

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 27 Şubat 2007 17:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

ŞANLIURFA'da, seçmen listelerine adlarını yazdırmak için adliyeye gelen yaklaşık 40 kişilik grup, izdihama neden oldu. Güvenlik güçlerinin grubu uyarması üzerine çıkan tartışmada, 2'si polis 3 kişi yaralandı.

İddiaya göre 1 Mart'ta sona erecek olan seçmen listesine adını yazdırmak isteyen 57 yaşındaki İsa Yeniay, oğulları 27 yaşındaki Murat, 25 yaşındaki Abdullah ve 40 yakınıyla birlikte saat 14.00 sıralarında Şanlıurfa Adliyesi'ne geldi. Sıraya girmedikleri için izdihama neden olan Yeniay ve beraberindekiler görevli polis memurları tarafından uyarıldı.

Uyarıyı dikkate almayan grup üyeleri ile polisler arasında tartışma çıktı. Tartışma kavgaya dönüşünce, polis memurları 30 yaşındaki Bedir Şanlıer'in dudağı patlarken ile 27 yaşındaki İlhami Köse başından yaralandı. Bu sırada kavgaya karışan Murat Yeniay da aldığı darbelerle başından yaralandı. Yaralanan polis memurları ile Murat Yeniay, tedavi için Şanlıurfa Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

Olay sonrası çok sayıda polis memurunun sevk edildiği adliyeye, bir süre kimse alınmadı. Kavgaya karışan İsa Yeniay ile oğlu Abdullah Yeniay gözaltına alındı. Murat Yeniay'ın tedavisinin ardından gözaltına alınacağı belirtilirken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber