İki rezil polis, uyuşturucu taciri çıktı

Kaynak : Vatan
Haber Giriş : 17 Mart 2007 08:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ankara'da iki polis memurunun uyuşturucu satıcılarıyla kâr ortaklığı yaptığı tespit edildi. Okul önlerinde esrar sattıran polisler çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı...

Akıl almaz olay Merve T. adlı kuaför kadının taksici sevgilisinden dayak yemesiyle ortaya çıktı. İntikam almak isteyen Merve T. polise gidip sevgilisi Metin D.'nin uyuşturucu ticareti yaptığını, kendisine de tanesi 12.5 YTL'den uyuşturucu hap sattığını anlattı. Bunun üzerine gözaltına alınan Metin D. sevk edildiği savcılıkta suçunu itiraf etti ve bu işi iki polis memuruyla birlikte yaptığını belirterek şunları söyledi:

Gözümü korkuttular

?Bir gün sivil plakalı bir araçtan inen Atakan Ö. ve Serkan S. adlı iki polis, arabamda arama yaptı ve bagajdaki esrarın yarısına el koydu. Sonra da araçlarının arızalı olan klimasını yaptırmam ve bir de CD çalar almam halinde el koydukları esrarı geri vereceklerini söyledi. Orada 3-4 saat konuştuk. Bu kez bana 'senin hakkında işlem yapsak ve gazetelere versek manşet oluruz. Bize ödül verirler, sen de cezaevinde 10 yıl yatarsın' diyerek gözümü korkuttular. Bunun üzerine 'Beni bırakın ne isterseniz yaparım' dedim.?

Kadın bulmuştu

Metin D.'nin bu sözlerinden sonra serbest bırakıldığı ve iki polisle sık sık görüşmeye başladığı öğrenildi. İddialara göre, taksici bir defasında polis memurlarına 140 YTL'ye bardan yabancı uyruklu iki kadın ayarladı. İki polis, işi daha da ileri götürdü ve kredi kartıyla çektikleri 7 bin 500 YTL'yi taksiciye verip kendileri için uyuşturucu temin edip satmasını istedi.

Taksici Hatay'a gitti ve bu parayla uyuşturucu aldı. Ancak kötü çıkınca polisler çektikleri kredinin bir bölümünü kapatabildi. Olayın ortaya çıkmasıyla nöbetçi mahkemeye sevk edilen zanlı ve iki polis tutuklandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber