Öğretim Elemanı Kadrosuna Atanacaklarda Aranan Şartların Yer Aldığı Örnek Bir İlan

Gazetelerde ve Resmi Gazetede sık sık yayınlanan Öğretim Elemanı alımlarına ilikin örnek bir ilan görmek için tıklayınız.

Haber Giriş : 15 Nisan 2003 00:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Gazetelerde ve Resmi Gazetede sık sık yayınlanan Öğretim Elemanı alımlarına ilikin örnek bir ilan görmek için tıklayınız.

2547 Sayılı Kanun ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği'nin ilgili maddelerine göre Üniversitemize Öğretim Elemanı alınacaktır.
1 - Profesör kadrosu için adayların başvuru dilekçelerine özgeçmişini, 2 fotoğrafını, bilimsel yayınlarını, kongre ve konferans tebliğleri ile bunlara yapılan atıfları, eğitim-öğretim faaliyetlerini, yönetmelerinde devam eden ve biten doktora çalışmalarını veya yüksek lisans çalışmalarını kapsayan 6 takım dosyayı ekleyerek Rektörlük Personel Dairesi Başkanlığı'na başvurmaları gerekmektedir.
2 - Doçent kadrosu için adayların başvuru dilekçelerine özgeçmişlerini, 2 fotoğrafını, Doçentlik belgesini veya noterden onaylı suretini, yayın listesini, bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 takım dosyayı ekleyerek Rektörlük Personel Dairesi Başkanlığı'na başvurmaları gerekmektedir.
3 - Yardımcı Doçent kadrosu için adayların, Yabancı Dillerini belirten dilekçelerine özgeçmişlerini, 2 fotoğrafını, doktora belgesini, bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 takım dosyayı ekleyerek Rektörlük Personel Dairesi Başkanlığı'na başvurmaları gerekmektedir.
4 - Araştırma Görevlisi kadrosu için müracaat edecek adayların sınava girmek istedikleri yabancı dili belirten dilekçelerine özgeçmişleri, eserleri, hizmet, öğrenim ve LES belgelerini (en az 50 puan almış olmaları -(son iki yıl) ekleyerek 2 fotoğraf ile birlikte Rektörlük Personel Dairesi Başkanlığı'na başvurması gerekmektedir.
5 - Okutman kadrosu için adayların, sınava girmek istedikleri yabancı dili belirten dilekçelerine, özgeçmişlerini, eserlerini, hizmet ve öğrenim belgelerini ekleyerek 2 fotoğraf ile birlikte Rektörlük Personel Dairesi Başkanlığı'na başvurmaları gerekmektedir.
Son başvuru tarihi ilanın yayınını müteakip 15 (onbeş) gündür. Postadaki gecikmeler dikkate alınmayacaktır
Genellikle üniversiteler öğretim elemanı almak için ilanlarında yukarıda belirtilen şartları aramaktadırlar.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber