Kaza yapan oğluna 'üzülme yenisini alırım' tesellisi

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde 16 yaşındaki Emre Yula, ailesinden habersiz aldığı otomobille dolaşırken, direksiyon hakimiyetini kaybederek takla attı. Kazada sürücü Yula ve arkadaşı İlyas Kızılsu yaralanırken, kazayı duyarak gelen aileleri yerde yatan çocuklarının başında gözyaşı dökereki 'Kafanıza takmayın sizler iyi olun' dedi

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 17 Aralık 2017 19:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kaza yapan oğluna 'üzülme yenisini alırım' tesellisi

Malkara İlçesi'nde oturan Nihat ve Türkan Yula çiftinin oğulları 16 yaşındaki Emre Yula, evin önündeki otomobili habersiz alıp arkadaşı İlyas Kızılsu ile birlikte dolaşmaya çıktı.

OTOMOBİL KONTROLDEN ÇIKTI

Emre Yula'nın kullandığı otomobil, Kurtuluş caddesi üzerinde kontrolden çıkarak takla attı. Kazada sürücü Emre Yula ile yanında bulunan arkadaşı İlyas Kızılsu yaralandı.

Çevredekilerin ihbarıyla gelen sağlık ekiplerince yaralılar ambulanslarla Malkara Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

'YENİ ARABA ALACAĞIM, SİZ ÜZÜLMEYİN'

Kazayı duyup olay yerine gelen Emre Yula,'nın anne ve babası çocuklarını yerde görünce gözyaşı döktü.

Emre Yula, 'Baba kaza yaptım araba gitti ne yapacağız?' demesi üzerine baba Nihat Yula, 'Çocuklar kazayı kafanıza takmayın sizler iyi olun. Belin mi çok acıyor yavrum? Boynunda mı acıyor? Ağlama oğlum, üzülme yavrum. Boş ver sen arabayı. Sizde bir şey yok ya. Ben yeni araba alacağım. Siz üzülmeyin yavrum' diyerek teselli etti.

Polisin kazayla ilgili başlattığı soruşturması sürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber