İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

'1 dolara vatanını satanlarla, canını feda edenlerin savaşı bu'

Ekonomik saldırılar için Yavuz Bingöl, "1 dolara vatanını satanlarla, canını vatanına feda edenlerin savaşı bu. Birlik beraberlikle aşacağız", İzzet Yıldızhan ise "Ülkemizin üstüne oynanan son oyun, başka oyunları kalmadı" dedi

Kaynak : Sabah
Haber Giriş : 14 Ağustos 2018 07:50, Son Güncelleme : 14 Ağustos 2018 08:28
'1 dolara vatanını satanlarla, canını feda edenlerin savaşı bu'

İki ünlü sanatçı Yavuz Bingöl ve İzzet Yıldızhan, Türkiye'ye karşı yapılan ekonomik saldırılar sonucu dolar ve Euro kurlarında yaşanan dalgalanmalarla ilgili konuşarak birlik beraberlik çağrısı yaptı. Instagram hesabından paylaşım yapan Yavuz Bingöl, şunları söyledi: "1 dolara vatanını satanlarla, canı dahil her şeyini vatanına verenlerin savaşıdır bu savaş. Türkiye Cumhuriyeti güçlü bir devlettir, Türk milleti de büyük bir millettir. Birlik, beraberlikle aşacağız bu günleri. Lütfen Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın Trabzon konuşmasını dikkatlice bir kez daha okuyun. Tarihi bir konuşma yaptı sayın Başkan. Gün, kayıtsız şartsız birlik günüdür." Ticarette de önemli yatırımları olan şarkıcı İzzet Yıldızhan da ekonomik saldırılarla ilgili yorum yaptı. İstanbul, İzmir, Ankara'daki yatırımlarının ardından son olarak Kıbrıs'ta otel yaptıran Yıldızhan, ülkemiz üzerine oynanan oyunları sert bir dille eleştirdi. Dolar ve Euro'daki artıştan en çok zarar görenlerden biri olan Yıldızhan, şöyle konuştu: "Yıllardır ülkemizi çeşitli sebeplerle bölmeye, yıkmaya çalıştılar. Yıllarca terör örgütleri bunu denediler. Sonra 15 Temmuz'da hain darbe girişimi yaşandı, şimdi de bizi, ülkemizi ekonomik krizle yıldırmaya, yıkmaya çalışıyorlar. Ama bu, onların son oyunları olacak."

'ÜSTESİNDEN GELECEĞİZ'

İzzet Yıldızhan, bundan sonraki tüm borçlarını ve yatırımlarını TL üzerinden yapacağını da sözlerine ekledi. Şu an birlik ve beraberliğe ihtiyacımız olduğunu belirten sanatçı, "Bu, ülkemizin üstüne oynanan son oyun, başka oyunları kalmadı. Bu millet, bu krizin de üstesinden gelecek" dedi.

'BAŞKAN ERDOĞAN'A GÜVENİM SONSUZ'

Tüm borçlarının döviz olduğunu açıklayan İzzet Yıldızhan, kaybının çok büyük olduğunu dile getirerek sözlerine şöyle devam etti: "Bundan sonra milli duygularla hepimizin kenetlenmesi lazım. Benim Başkan Recep Tayyip Erdoğan'a güvenim bu konuda da sonsuz. Kendisinin dimdik duruşu ile ülkemizin bu ekonomik krizi de atlatacağına eminim. Her şey çok güzel olacak. Başkanımız gerekeni yapacaktır."

ÖZLEM AVCI İLKER GEZİCİ

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber