Malatya Milletvekili Miraç Akdoğan Anavatan'dan ayrılacak

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Haziran 2007 18:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

- ANAVATANLI MİRAÇ AKDOĞAN 12 YILLIK MİLLETVEKİLLİĞİNE SON VERİYOR

- SON 3 DÖNEMDE TOPLAM 12 YIL TBMM'DE KALAN MİRAÇ AKDOĞAN, PARTİSİ İLE GÖNÜL BAĞLARINI KOPARDIĞINI AÇIKLADI

- MİLLETVEKİLİ MİRAÇ AKDOĞAN:

- "PARTİM İLE GÖNÜL BAĞIM KOPMUŞTUR ANCAK GRUBU DAĞITAN OLMAMAK İÇİN RESMEN İSTİFA ETMİYORUM"

- "ERKAN MUMCU'NUN DEMOKRASİ ANLAYIŞI CUMHURBAŞKANLIĞI SÜRECİNDE BİTMİŞTİR"

(FOTOĞRAFLI)

BURHAN KARADUMAN

MALATYA (İHA) - Anavatan Partisi Malatya Milletvekili Miraç Akdoğan, genel başkanları Erkan Mumcu'ya olan tavrından dolayı partisi ile gönül bağlarını kopardığını, ancak TBMM'de parti grubunu dağıtan isim olmamak için şimdilik istifa etmeyeceğini açıkladı.

Anavatan Partisi Malatya Milletvekili Miraç Akdoğan, Malatya Gazeteciler Cemiyeti Salonu'nda basın toplantısı düzenleyerek, son 3 dönemde 12 yıldan beri sürdürdüğü milletvekilliği görevine bu dönemde talip olmayacağını açıkladı. Malatyalılar'dan haklarını helal etmesini isteyen Akdoğan, kendisinin de haklarını helal ettiğini ifade etti.

Akdoğan, "Artık Anavatan Partisi genel merkezi ile gönül bağım kopmuştur. Resmi olarak istifa etmemin bir anlamı kaldı mı, bilmiyorum. Zaten resmiyete dökülmesi çok da önemli değil, o bir saniyelik iş ama en azından bugün için öyle bir şey yok. Partim grupta bir gün 19, bir gün 20 kişi oluyor. Ben Anavatan Partisi'ni gruptan düşüren kişi olmak ve 'Gider ayak bir darbe de Miraç Akdoğan vurdu' denmesini istemiyorum" dedi.

Anavatan Partisi Genel Başkanı Erkan Mumcu'ya tepki gösteren Akdoğan, "Sayın Mumcu'nun demokrasi konusunda onlarca, yüzlerce söylemi vardır. Bunların tamamı cumhurbaşkanlığı sürecinden önce Sayın Mehmet Ağar ile kameralar önünde bir araya gelmesiyle birlikte bitmiştir" ifadelerini kullandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber