Havalar nasıl olacak?-HARİTALI/ Video

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 05 Şubat 2011 09:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre 5 günlük haritalı hava tahminleri...

Yapılan son değerlendirmelere göre; Sabah saatlerinde Muğla, Antalya ve Artvin çevreleri yağışlı geçecek. Yağışlar; yağmur ve sağanak, Artvin çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacak. Trakya ile kuzey, iç ve doğu bölgelerde yer yer kuvvetli olmak üzere buzlanma ve don olayı ile birlikte sis hadisesi bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Ülke genelinde 1 ila 3 derece artacak.

RÜZGAR: Genellikle güney ve güneybatı, Ege ile ilk saatler Marmara'da kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif, arasıra orta kuvvette esecek.

METEOROLOJİ'DEN UYARILAR

SİS, BUZLANMA VE DON OLAYI UYARISI: Trakya ile iç ve doğu bölgelerde gece ve sabah saatlerinde yer yer kuvvetli olmak üzere buzlanma ve don olayı ile birlikte lokal olarak sis hadisesi beklendiğinden, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (Ulaşımda aksama vs.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA: Parçalı ve az bulutlu geçecek. Trakya ile bölgenin güneydoğusunda gece ve sabah saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis hadisesi bekleniyor.

EGE: Parçalı, güneyi çok bulutlu, sabah saatlerinde Muğla çevreleri yağmur ve sağanak yağışlı geçecek. Gece ve sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerde buzlanma ve don olayı görülecek.

AKDENİZ: Parçalı, batısı ilk saatler çok bulutlu, sabah saatlerinde Antalya çevreleri yağmur ve sağanak yağışlı geçecek. Gece ve sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

İÇ ANADOLU: Az bulutlu ve açık, güneyi parçalı bulutlu geçecek. Gece ve sabah saatlerinde bölge genelinde kuvvetli olmak üzere buzlanma ve don olayı bekleniyor.

BATI KARADENİZ: Parçalı ve az bulutlu geçecek. Gece ve sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis hadisesi bekleniyor.

ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Parçalı, doğusu ilk saatler doğusu çok bulutlu, sabah saatlerinde Artvin çevreleri aralıklı yağışlı geçecek. Yağışlar, kıyı kesimlerde yağmur,il merkezi ile yükseklerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacak. Gece ve sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis hadisesi bekleniyor.

DOĞU ANADOLU: Parçalı bulutlu geçecek. Kuvvetli olmak üzere bölge genelinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis hadisesi bekleniyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı bulutlu geçecek. Gece ve sabah saatlerinde bölgenin doğusunda buzlanma ve don olayı bekleniyor.

HAVA SICAKLIKLARINI DERECELERİYLE GÖRMEK İÇİN HARİTALARIN ÜZERİNE TIKLAYINIZ...

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber