7 Nisan 2011'den önemli gündem başlıkları/ Video

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Nisan 2011 09:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yılmaz: CHP, GAP'ta uygulanan projelere henüz rapor aşamasında yaklaşıyor (Özel)

GAP ve DAP'tan Sorumlu Devlet Bakanı Yılmaz, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ?Bizim bölgeyle ilgili raporumuzdan daha mükemmel bir rapor Türkiye Cumhuriyeti tarihinde yazılmadı." dediği CHP raporunu Cihan muhabirine değerlendirdi. Yılmaz, GAP'ta özellikle son iki yılda yatırım oranını yüzde 7'den yüzde 14'lere çıkardıklarını söyledi. Yılmaz, CHP'nin ?Doğu ve Güneydoğu Kalkınma Programı'nı ise hayalci ve çelişkili buldu.

12 Haziran'da seçime girecek partilerin, YSK'ya 11 Nisan'a kadar teslim edecekleri milletvekili aday listeleri için çalışmaları sürüyor.

TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin, Türk Polis Teşkilatı'nın 166. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Emniyet mensuplarından oluşan heyeti kabul edecek. Şahin, daha sonra Türkiye Haber Kameramanları Derneği'nin törenine katılacak. (11.00/19.30)

Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu, 'Kış Sporlarının Geliştirilmesi' projesinin tanıtımına katılacak. (10.30)

BBP Genel Başkanı Yalçın Topçu, Özel Ankara Diyaliz Merkezi'ni ziyaret edecek. (09.00)

HAS Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, parti merkezinde açıklama yapacak. (11.00)

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Petroleum İstanbul ile Automechanika İstanbul fuarlarının açılışına katılacak. (11,00)

?Gülen Hareketi' adlı kitabın yazarı Prof. Dr. Helen Rose Ebaugh, İzmir'de kitap imza günü düzenleyecek. (15.00)

19. İletişim Fakülteleri Dekanlar Toplantısı Kayseri'de Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi'nde yapılacak. Programa Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay da katılacak. (10.00)

Kayseri Melikşah Üniversitesi'nde 'Ortadoğu'da Değişim ve Türkiye: Beklentiler, Fırsatlar ve Sorunlar' konulu bir panel düzenlenecek. (13.30)

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Ümraniye tepe üstü köprülü kavşak projesi temel atma törenine katılacak. (14.00)

Özel Burç Anadolu Meslek Lisesi tarafından düzenlenen ?İletişim Ödülleri', İstanbul Polat Renaissance Otel'deki törenle 8. kez sahiplerini bulacak. (19.30)

Erzurum Sağlık Kampüsü ihalesi Özel İdare binasında gerçekleştirilecek. 550 bin dönüm alan üzerine kurulacak olan sağlık kampüsü Türkiye'nin ve dünyanın sayılı sağlık merkezleri arasında yer alacak. (09.00)

TÜBİTAK, Türkiye Atom Enerjisi Kurumu, AB Ortak Araştırma Merkezi'nin Referans Malzemeler ve Ölçümler Enstitüsü ile yürütülecek 'referans malzemelerin kullanımı ve sertifikaları' semineri yapılacak. (10.00)

Bursa Akademik Odalar Birliği'nde Elektrikli Ulaşım Sistemleri Sempozyumu (EUSİS 2011) düzenlenecek. (09.30)

SPOR

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Beşiktaş'la oynayacak olan Kasımpaşa'da teknik ekip ve oyuncular Cihan'a özel açıklamalar yaptı. (Özel)

Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinin ikinci maçında İstanbul Büyükşehir Belediye ? Gençlerbirliği ilk maçta karşı karşıya gelecek. (20.00)

Spor Toto Süper Lig'de kalma mücadelesi veren Sivasspor, pazar günü oynayacağı İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürecek. (11.00)

Bursaspor, cuma akşamı karşılaşacağı Antalyaspor maçı hazırlıklarını Özlüce Tesisleri'nde yapıcağı antrenmanla tamamlayacak. (14.00)

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber