Öğrenciler birbirine girdi, 1 polisin kolu kırıldı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Nisan 2011 19:43, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Gaziantep'in Nizip ilçesinde öğrenciler arasında çıkan kavgada 1 polis memurunun kolu kırıldı. Çıkan kavgada bir öğrenci de gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, 2 gün önce Nizip Meslek Yüksek Okulu kampüsünde iddiaya göre bir öğrenci koluna PKK bayrağının rengini taşıyan bileklik taktı. Bunu gören kar şıt görüşlü öğrenciler duruma tepki gösterdi ve öğrenciler arasında kavga çıktı. Olay üzerine duruma müdahale eden Nizip ilçe jandarma komutanlığı ekipleri olayı büyümeden yatıştırdı. Olaylardan sonra gerginleşen ortam tekrar devam etti.

Öğle saatlerinde öğrenciler ilçe girişinde toplanıp içerisinde karşıt görüşlü öğrencilerin bulunduğu minibüsün önünü kesmek istedi. Duruma müdahale eden ilçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri kavganın büyümemesi için öğrencileri dağıttı. Ancak bir türlü dağılmayan öğrenciler bu defa Hacı Mehmet Okan parkı içerisinde grup halinde kavga çıkarmak istedi. Bunun üzerine polis kalabalık gruba müdahale etti.

Polisin müdahalesiyle karşı karşıya kalan öğrenciler sokak aralarına dağılıp izlerini kaybettirdi. Çıkan kavga sonucunda 1 polis memurunun kolu kırıldı. Olayla ilgili Nizip Meslek Yüksekokulu öğrencisi M.K. gözaltına alındı. Tedavi altına alınan polis memurunun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken çıkan olaylar ile ilgili polis soruşturma başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber