Kendine polis süsü vererek üniversiteli genç kızı zorla evine götürmeye kalktı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Nisan 2011 12:52, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Tekirdağ Hürriyet Mahallesi'nde, araçta oturan 4 arkadaşa 59 ES 156 plakalı motosikleti ile yaklaşıp kendini polis olarak tanıtan R.A.(31), bir cinayet söz konusu deyip, araçta bulunan S.K'ya 'sen eşkale uyuyorsun benimle gel yüzleştirme yapacağım." dedi. S.K.'yı motoruna alan R.A. araçları ile kendini takip eden diğer gençlere izini kaybettirip S.K'yı yalnız yaşadığı evine götürdü.

Tekirdağ'da sağlık meslek yüksek okulunda okuyan iki kız arkadaş, gece 04.00 sıralarında, erkek arkadaşları ile araçlarında oturup sohbet etikleri sırada yanlarına yaklaşan R.A. (31), ?gecenin bu saatinde ne yapıyorsunuz burada?? dedi. Araçtakilerden sana ne, sen polis misin? cevabını alan R.A., 'evet ben polisim' cevabı üzerine gençlerden biri 'Bizim Lüleburgaz'a gitmemiz lazım bize yardımcı olur musun?? diye sordu. R.A. 'beni takip edin' diyerek biraz gittikten sonra araçtaki S.K.'ya 'Bir cinayet söz konusu sen eşkale uyuyorsun,n benimle gel, yüzleştirme yapacağım" dedi. S.K.'yı motoruna bindiren zanlı, hızla ilerleyerek kendisini takip eden kızın arkadaşlarına izini kaybettirdi.

Motorunun arkasına aldığı S.K.'yı Tekirdağ Çınarlı Mahallesi'nde bulunan evine götüren R.A., S.K.'yı zorla eve sokmaya çalıştı. Bu sırada yaşanan arbedeyi komşuların duyması üzerine binadan çıkan T.S. isimli vatandaş, yanına eşini de alarak genç kızı zorbanın elinden kurtararak evlerine aldı. Ardından da durumu polise haber verdi.

Olay yerinden kaçan zanlı R.A. bir gün sonra yakalanarak çıkarıldığı mahkemece "Sahte unvan belirtmek, hürriyeti tahdit suçlarından, tutuklanarak Tekirdağ Kapalı cezaevine kondu. Zanlının eşinden boşandığı, hırsızlıktan sabıkalı olduğu belirlendi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber