13 Nisan 2011'den önemli gündem başlıkları/ Video

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 13 Nisan 2011 09:28, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

13 Nisan Çarşamba

Pakistan Cumhurbaşkanı Asif Ali Zardari, Çankaya Köşkü'nde Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından resmi törenle karşılanacak. Köşkte, Gül ve Zardari'nin baş başa görüşmelerinin yanı sıra heyetler arası görüşmeler yapılacak. Daha sonra ortak basın toplantısı düzenlenecek. Cumhurbaşkanı Gül, Pakistan Cumhurbaşkanı Zardari'ye Devlet Nişanı takdim ettikten sonra konuk cumhurbaşkanı için köşkte akşam yemeği verecek. Pakistan Cumhurbaşkanı Zardari, TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin'i de Meclis'te ziyaret edecek. (11.30/11.45/12.15/13.30/19.30/20.00/15.30)

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Strasbourg temaslarını sürdürüyor. Erdoğan, Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi (AKPM) Başkanı Mevlüt Çavuşoğlu ile görüşecek. Başbakan daha sonra Avrupa Konseyi Genel Sekreteri Thorb Jugland ile bir araya gelecek. Erdoğan, AKPM Genel Kurulu'na hitabının ardından, onuruna verilecek yemeğe katılacak.

CHP MYK, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplanacak. (12.00)

Eski Emniyet Müdürü Hanefi Avcı'nın da yargılandığı Devrimci Karargah davasında sanıklar ilk kez hakim karşısına çıkacak. Davanın ilk duruşması, İstanbul 12. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülecek. (09.30)

Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz ile Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, TÜİK'in envanterinde kayıtlı bulunan orijinal kültür varlıklarının devri için bir araya gelecek. (10.30)

DSP Genel Başkanı Masum Türker, Tes-İş Konferans Salonu'ndaki toplantıya katılacak. (14.00)

HAS Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, parti merkezinde basın toplantısı düzenleyecek. (11.00)

BBP Genel Başkanı Yalçın Topçu, Ankara'daki avcı heyetini kabul edecek. (11.30)

SP Genel Başkanı Mustafa Kamalak, parti merkezinde basın toplantısı yapacak. (11.00)

Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı'nın Afyonkarahisar'daki programına katılacak. (10.00)

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Marmara Grubu Vakfı tarafından İstanbul'da düzenlenen Avrasya Ekonomi Zirvesi'ne katılacak. (10.00)

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, İstanbul'daki Hulda Festivali belgeseli çekimleri kapsamında Hulda gemisini ziyaret edecek. (14.30)

Diyarbakır Müftüsü Ali Melek, sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte hafta sonu statta yapılacak Kur'an ziyafeti ile ilgili basın toplantısı düzenleyecek. (11.00)

SPOR

Spor Toto Süper Lig'de zirve mücadelesi veren Fenerbahçe, konuk edeceği Gaziantepspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. (11.00)

Yönetimin ibra edilmemesi ve erken seçim kararı alınmasının ardından Galatasaray Kulübü'nde olağan aylık divan kurulu toplantısı yapılacak. (13.30)

Halterde Avrupa Şampiyonası'nın üçüncü gününde bayanlarda 58 kiloda Bediha Turadağı, erkekler 69 kiloda ise Mete Binay ve Erol Bilgin podyuma çıkacak.(16.00)

Bursaspor Trabzonspor maçı hazırlıklarını Özlüce Tesisleri'nde sürdürecek. (17.00)

Spor Toto Süper Lig'de son haftalarda topladığı puanlarla düşme hattından uzaklaşan Sivasspor, bu hafta düşme potasındaki Kasımpaşa'yı ağırlayacak. Kırmızı beyazlı ekip, bu maçın hazırlıklarına bugün de devam edecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber