Pasinler zanlısı, gece yarısı serbest bırakıldı/ Video

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 16 Nisan 2011 08:02, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Erzurum'un Pasinler ilçesinde, okul çıkışı kadın öğretmeni darbeden zanlının çizilen robot resmine benzeyen şüpheli, İzmir'den Erzurum'a getirildi.

İzmir'den uçakla Erzurum'a getirilen 19 yaşındaki açık lise öğrencisi M. A. Y. 'nin ifadesini Pasinler Cumhuriyet Savcısı aldı. Pasinler'den Erzurum'a gelerek Emniyet Müdürlüğünde M. A. Y. 'nin ifadesini alan Cumhuriyet Savcısı, daha sonra mağdur olan Öğretmen A. K. 'yle yüzleştirme yaptı. Öğretmen A. K. birkaç kişi arasında gösterilen M. A. Y. için Benzerlik var ama o değil" dedi. Avukat Sedat Özaras'ın da hazır bulunduğu yaklaşık 3 saatlik sorgunun ardından Pasinler doğumlu M. A. Y. gece yarısı serbest bırakıldı.

Erzurum'un Pasinler ilçesinde, 6 Nisan'da, Milli Egemenlik İlköğretim Okulunda görev yapan sınıf öğretmeni A.K, okul çıkışı kimliği belirlenemeyen kişi veya kişilerce başına taş vurularak darbedilmiş, Pasinler Devlet Hastanesine kaldırılmış, burada yapılan müdahalenin ardından Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Aziziye Araştırma Hastanesine sevk edilmişti. Beyin kanaması geçirdiği belirlenen ve ameliyata alınan A.K'nin hayati tehlikeyi atlattığı bildirilmişti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber