Erzurum'da bir doktor daha hastanedeki odasında ölü bulundu/ Video

Haber Giriş : 22 Nisan 2011 10:22, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

- Erzurum'da bir doktor, hastanedeki odasında ölü bulundu.

Erzurum Bölge Eğitim Hastanesinde Acil Tıp Uzmanı Dr. Fatih Bilge (32), sabah acil servisteki doktor odasında ölü bulundu.

Aynı hastanede geçen yılın sonunda ve bu yıl 19 Nisan'da iki doktor odalarında ölü bulunmuştu.

Odasında ölü bulunan nöbetçi doktorun cenazesi otopsiye gönderildi

Erzurum Bölge Eğitim Araştırma Hastanesi (BEAH)'ndeki nöbetçi doktor odasında meslektaşı tarafından ölü bulunan acil uzman hekimi Fatih Bilge (33)'nin cenazesi otopsi için Aziziye Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

BEAH'da son iki gün içerisinde iki hekimin, nöbetçi doktor odasında ölü bulunması hastanedeki meslektaşlarını şok etti. Erzurum İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Serhat Vançelik, sabah saatlerinde ölü bulunan acil tıp uzman hekimi Fatih Bilge'nin kesin ölüm nedeninin henüz belli olmadığını belirtti. İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Vançelik, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla Bilge'nin cenazesinin otopsi için Aziziye Araştırma Hastanesi morguna gönderildiğini dile getirerek, "Üzüntülüyüz. Çok değerli bir hekim arkadaşımızı kaybettik. Ölüm nedeniyle ilgili soruşturma başlattık." dedi. Vançelik, önceki gün kardiyoloji servisinde ölen Muhammed Fındık'ın (26) ölümünün ise ani kalp yetmezliğine bağlı kalp krizi olduğunu ifade etti.

Hastane Başhekimi Fazlı Erdoğan ise konuyla ilgili olarak ilerleyen saatlerde açıklama yapacağını söyledi. Fatih Bilge'nin Çanakkale'nin Çan ilçesi nüfusuna kayıtlı olduğu da ayrıca bildirildi. Otopsi işleminin ardından cenazenin Çanakkale'ye gönderilmesi bekleniyor.

Bu arada BEAH'ta yaşanan hekim ölümleri nedeniyle hastane personeli ve doktor camiası üzüntü içerisinde olduğu gözlendi

AYNI HASTANEDE 3. DOKTOR ÖLÜMÜ

Erzurum Bölge Eğitim Hastanesinde (BEAH) iki gün önce ölü bulunan doktorun ardından bugün de 32 yaşındaki acil tıp uzmanı doktor odasında ölü olarak bulundu. Aynı hastanede 1 yıl önce de kadın doktor odasında ölü bulunmuştu.

Hastanede 20 Nisan'da Kalp Damar Cerrahisi Asistanı Muhammet Fındık (26) odasında yüzü morarmış bir şekilde ölü olarak bulunmuştu. Aynı hastanede bugün de Acil Tıp Uzmanı Dr. Fatih Bilge, sabah acil servisteki doktor odasında meslektaşı tarafından ölü olarak bulundu.

BEAH'ın Acil Servis biriminde nöbetçi doktor olan Fatih Bilge (32), hastaları muayene ettikten sonra odasına çekildi.

Acil Tıp Uzmanı Dr. Arif Onur Eden, nöbeti devralmak için sabah meslektaşı Dr. Bilge'nin odasına girdi. Kanepede uzanmış olarak bulunan Bilge'nin yapılan incelemede öldüğü anlaşıldı.

3 yıldır BEAH'ta görev yapan Bilge'nin çevresinde sevilen bir kişi olduğu öğrenildi.

Bu arada meslektaşlarının ölüm haberiyle üzüntü yaşayan diğer doktor ve hastane personelinin ağladıkları gözlendi.

-İKİ GÜN ÖNCE DE KALP DAMAR CERRAHİSİ ASİSTANI ÖLÜ BULUNMUŞTU-

BEAH'ta Kalp Damar Cerrahisi Bölümünde asistan olarak görev yapan Dr. Muhammet Fındık (26) ise 20 Nisan Salı günü nöbette hastalarını muayene ettikten sonra dinlenmek için odasına çekilmiş, bir hemşire tarafından kanepede uzanmış ve yüzü morarmış şekilde ölü olarak bulunmuştu.

Aynı hastanede 2 gün aralıkla gerçekleşen ölüm olaylarına ilişkin geniş çaplı soruşturma sürüyor.

Öte yandan BEAH'ta bir yıl öncede kadın bir doktor, nöbetçi uzman doktor olarak görev yaptığı hastanede ölü olarak bulunmuştu.

BEAH'ta görevli kadın uzman doktor B.T, 6 Şubat 2010 tarihinde hastanede sabah saatlerinde arkadaşları tarafından odasında hareketsiz bulunmuş, B.T'nin öldüğünün belirlenmesi üzerine, hastane yetkilileri durumu polise bildirmişti.

AA - CHA

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber